Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Lori - Sărutul

Lori (Loredana Ciobotaru) a devenit cunoscută publicului larg în urma participării la concursul de talente Vocea României, unde a ajuns pânâ în semifinale. Urmăriți videoclipul primului single din cariera solo - "Sărutul".

Melodia "Sărutul" a fost compusă de băieții de la Carla’s Dreams și produsă de Lukone. Partea de chitară îi aparține lui Alex Caliman (chitaristul din band-ul INNEI).

Videoclipul Loredanei Ciubotaru a fost filmat în București, fiind produs de Global Records. Regizor Matei Dima este câștigătorul primei ediții YouTube Music Awards la categoria “Innovation of the Year” cu “Lumea ta” - Carla’s Dreams feat. Loredana). Imaginea și editarea au fost semnate de Bogdan Daragiu (INNA - "Spre mare", INNA - "Rock the Roof Venice Beach," Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono - "Kiss You").

"A fost o adevarata placere sa ma ocup de primul videoclip al lui Lori. E cu siguranta primul, din multe pentru ea. In acesta am vrut sa facem ceva natural si de aceea, majoritatea cuplurilor pe care le vedeti sunt adevarate. Noi doar am vrut sa surprindem acel moment intim dintre ei care este "sarutul". Echipa Global Records s-a aflat ca de obicei la inaltime si ii multumesc lui Bogdan Daragiu pentru aportul deosebit adus ca director de imagine si editor", a declarat Bogdan Daragiu.

Până să aleagă o carieră solo, Lori a făcut parte din trupa Life on Mars, în perioada 2010 - 2014. Începând din acest an, Lori este artist Global Records, firma de management a INNEI, alături de Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake și Broono.

"Lori mi-a atras atentia inca din auditiile de la Vocea Romaniei, este un performer bun, un artist cu care se lucreaza usor si am simtit ca trebuie sa faca parte din Global Records", a declarat Ștefan Lucian, Managing Partner Global Records.

Citește mai multe despre Lori Ciobotariu
Videoclipuri cu Lori Ciobotariu
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE