Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Loreen - RIDE

Loreen, artista suedeză care cucerea topurile cu piesa ”Euphoria”, a lansat un nou single, intitulat ”RIDE”. Piesa face tranziția din zona pop/dance spre un stil alternativ, cu infuzii rock.

Loreen, artista suedeză care a câștigat în 2012 concursul Eurovision cu piesa ”Euphoria”, iese din zona pop dance și întră pe un teritoriu underground, cu un stil aflat la fuziunea dintre indie rock, rap și electro. Noul ei single se numește ”RIDE” și are un sound alternative rock. Piesa denumește și noul ei album, lansat anul acesta, pe 24 noiembrie.

"E complet diferit (noul disc). Sunt foarte multe influențe hip-hop. Creez pornind de la ceea ce simt. Acum sunt într-o perioadă în care simt agresivitate în muzică.”, a detaliat Loreen.

Artista a mărturisit, de asemenea, că este un disc foarte intim, prin care își dorește să se descopere pe sine.

"Întregul album este o reflexie a propriului meu proces de căutare. Vreau să folosesc acest album ca pe o platformă a dezvoltării mele personale, creativitatea făcând pare din acest proces."

Tracklist ”RIDE” - Loreen:

  1. "'71 Charger"
  2. "Dreams"
  3. "Jupiter Drive"
  4. "Fire Blue"
  5. "Hate the Way I Love You"
  6. "I Go Ego"
  7. "Heart On Hold" Loreen
  8. "Love Me America"
  9. "Ride"
  10. "'71 Charger" (Strings bonus track)

Citește mai multe despre Loreen
Videoclipuri cu Loreen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE