Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Loreen - Paper Light Revisited

Loreen, artista suedeză care a câștigat în 2012 concursul Eurovision cu piesa ”Euphoria”, a lansat videoclipul noului single "Paper Light Revisited". Piesa este produsă de Salvatore Ganacci și se regăsește pe cel de-al doilea material discografic al artistei, programat pentru lansare în 2015.

După o pauză de 3 ani de la apariția albumului de debut “Heal“, Loreen s-a întors cu noi compoziții. După lansarea piesei "Paper Light (Higher)", artista a dezvăluit o variantă reeditată a melodiei, ”Paper Light Revisited”, pentru care a realizat recent și un videoclip.

Piesele „Paper Light (Higher)” și ”Paper Light Revisited” sunt extrase de pe cel de-al doilea album al artistei, așteptat pe piață în 2015.  Pentru noul material, Loreen a lucrat cu nume sonore din industria muzicală: Kiesza, Thomas G și Peter Boström. Titlul discului nu a fost dezvăluit, însă un posibil titlu, zvonit în presă, ar fi “Paperlights“.

Pe 15 februarie, Loreen a filmat alături de un grup restrâns de fani cadre ce par a face parte din videoclipul piesei ”Paper Light (Higher)”. Așadar, fanii se pot aștepta la un clip și pentru varianta originală a melodiei.

„Am fost un grup nu mai mare de 20 de persoane, doi asociați de la Warner Music și managerul ei – ne-am întâlnit într-un parc înzăpezit pe înserate. Ne-au oferit lampioane și ne-au spus să le aprindem și să le lăsăm să zboare simultan. Toate acestea au fost filmate și vor fi folosite în campania promoțională#paperlights – care simbolizează libertatea spirituală”, a declarat unul dintre fanii artistei.

Loreen - "Paper Light (Higher)" - TEASER VIDEO

Citește mai multe despre Loreen
Videoclipuri cu Loreen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE