Urmărește-ne în Social Media

Loreen - Is It Love (Visualiser)

Artista suedeză Loreen, de două ori câștigătoare a concursului Eurovision, a lansat o nouă piesă. Se numește "Is It Love" și beneficiază de un visualiser disponibil în articol.

"Is It Love" este prima piesă lansată de Loreen de la câștigarea trofeului Eurovision 2023. Produs de compozitorul și producătorul suedez Rami Yacoub (Ariana Grande, Lady Gaga, Madonna), cântecul are un ritm hipnotizant și un refren care îți rămâne întipărit în memorie de la prima audiție.

"<<Is It Love>> este un cântec de dragoste special în care am vrut să vorbesc mai mult despre dualitatea vieții, despre cum trebuie să trăim o anumită durere ca să avem o înțelegere mai profundă a noastră, dar și a iubirii, și poate chiar să apreciem dragostea atunci când ne apare în cale. Indiferent de forma sa", a transmis Loreen.

Loreen a devenit cunoscută publicului suedez după ce a participat la ediția din 2004 a concursului Idol. În 2005, a lansat un single, "The Snake", împreună cu formația Rob'n'Raz. Tot în 2005, a devenit prezentatoare TV la postul suedez TV400, după care a lucrat ca producător și regizor pentru diferite reality show-uri.

În 2012, Loreen a fost aleasă să reprezinte Suedia cu piesa "Euphoria". Nu doar că a câștigat competiția, dar melodia s-a clasat în topurile muzicale și a rămas pe locuri fruntașe mai multe săptămâni la rând, o situație rar întâlnită pentru o melodie câștigătoare a concursului Eurovision. În același an, Loreen a lansat albumul de debut intitulat "Heal". Cinci ani mai târziu, artista a prezentat publicului cel de-al doilea material discografic - "Ride". De-a lungul anilor, cântăreața a continuat să se dezvolte artistic, explorând noi modalități de a-și exprima creativitatea. Loreen a fermecat publicul cu vocea ei, cu stilul unic și versurile captivante.

Anul acesta, artista a reprezentat din nou Suedia, la cea de-a 67-a ediție Eurovision. Loreen a interpretat piesa "Tattoo" și a fost aleasă marea câștigătoare.

Comentarii