Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Loredana - Super ofertă la vise

Loredana și câştigătorii concursului "Oraşul cântă cu noi" au "Super ofertă la vise". Videoclipul filmat pentru această piesă este în ton cu starea transmisă: poftă de viață, optimism și energie.

Loredana a lansat un nou videoclip vesel, colorat şi plin de energie, pentru piesa “Super ofertă la vise”. Melodia este scrisă de Cătălin Dascălu, împreună cu Loredana, iar clipul este filmat chiar în timpul înregistrărilor de la studio.

“Cântecul este înregistrat alături de câştigătorii concursului ‘Oraşul cântă cu noi’, organizat de Atelierul meu de voce şi muzică! Piesa este despre puterea de a dărui iubire şi fericire en-gros, necondiţionat!” - Loredana

În toamnă, Loredana va susține la Sala Palatului, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare concert al său: show-ul Imaginarium. Producția grandioasă și prestația artistică a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate. De aceea, în acest an, artista a programat de la început două seri de spectacol, care vor avea loc sâmbătă, 7 noiembrie și duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Concertele pe care Loredana le susține în fiecare toamnă la Sala Palatului au devenit o tradiție, începută în 2012. Artista a adus constant inovații, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Videoclipuri cu Loredana Groza
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE