Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Loredana - Santa Baby

Loredana a lansat “Santa Baby”, o reinterpretare a celebrei piese cu același nume, cântată de Eartha Kitt, o cunoscută cântăreață și actriță americană. În videoclipul realizat pentru această piesă de Crăciun atipică apar și Maria Hojda și Ilinca Băcilă, semifinalistele din echipa Loredanei de la Vocea României.

“Am vrut să le ofer fanilor mei, de sărbători, un cântec care să le ajungă la suflet, să îi relaxeze și să îi binedispună și m-am gândit că cel mai potrivit este ‘Santa Baby’”, a spus Loredana.

Santa Baby” este însoțit de clipul filmat și regizat de Remus Achim. Filmările au avut loc la Stejarii Country Club și la Beauty District. În noul clip al Loredanei apar și cele două semifinaliste din echipa sa de la Vocea RomânieiMaria Hojda și Ilinca Băcilă.

“‘Santa Baby’ este un cântec de Crăciun atipic. Îmi place să ies din tipare, să fac lucruri care să-mi reprezinte spiritul rebel. Povestea cântecului este despre o domniță care îi scrie Moșului o scrisoare de Crăciun în care îi cere aproape imposibilul. Adică ce-i mai scump și mai de lux pe lumea asta. O mică ironie și satiră la adresa unei fete care visează să îl întâlnească pe băiatul plin de bani, gata să îi împlinească toate dorințele. În schimbul promisiunii făcute moșului că va fi la fel de bună ca anul trecut. Și dacă ea crede în Mos, vrea să vadă dacă și Santa Baby crede în ea. Genul de poveste incredibil de actuală, chiar și acum, la mai bine de o jumătate de secol de când a fost scrisă.

E un cântec de Crăciun superb, pozitiv, nostim foc care are și un clip pe măsură, în care apar Ilinca și Maria, frumoasele mele fete din echipa Loredana de la Vocea României!”, a explicat Loredana.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Videoclipuri cu Loredana Groza
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE