Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Loredana și Nadir - Te iubesc

Loredana și Nadir ne vorbesc despre importanța iubirii. Noul single al celor doi se numește sugestiv ”Te iubesc” și este acompaniat de un videoclip cu tematică country regizat de Slava Sârbu.

”Te iubesc” este noul single lansat de Loredana în colaborare cu Nadir. Piesa este compusă de Ropcea Andrei și transmite un mesaj important: iubirea este mai presus de bunurile materiale. ”Ține minte acele cuvinte, cele mai scumpe de pe Pământ, / Sentimente adevărate, nu diamante, cuvintele sunt: Te iubesc”, spun versurile noii melodii, scrise de Lori împreună cu Andrei Ropcea.

Single-ul este lansat în colaborare cu Nadir, fost concurent X Factor în cel de-al doilea sezon. Acesta a pășit în muzica românească cu single-ul „Interzis”, urmat de „Leyla” și feat-ul cu J. Yolo pentru piesa „Mână-n mână„.

Loredana încheie astăzi un turneu ce a inclus 14 orașe. ”Reveria” a debutat pe 23 februarie la Pitești, purtând-o pe artistă în toată țara, precum și peste hotare, unul dintre concerte având loc la Chișinău.

Într-un interviu acordat recent InfoMusic, Lori și-a exprimat viziunea asupra vieții de artist, mărturisind că în această meserie trebuie să fii mereu în căutarea noutății.

”În meseria de artist nu există niciodată un final, totul este într-o continuă schimbare, iar acesta este farmecul… faptul că poți să descoperi lucruri noi în fiecare zi, să te reinventezi. Cred că în fond acesta este secretul unei astfel de cariere (...).”

Pentru detalii pe larg, puteți citi interviul complet.

Citește mai multe despre Loredana GrozaNadir
Videoclipuri cu Loredana GrozaNadir
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE