Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Loredana și Nadir - Te iubesc

Loredana și Nadir ne vorbesc despre importanța iubirii. Noul single al celor doi se numește sugestiv ”Te iubesc” și este acompaniat de un videoclip cu tematică country regizat de Slava Sârbu.
Urmărește-ne pe

”Te iubesc” este noul single lansat de Loredana în colaborare cu Nadir. Piesa este compusă de Ropcea Andrei și transmite un mesaj important: iubirea este mai presus de bunurile materiale. ”Ține minte acele cuvinte, cele mai scumpe de pe Pământ, / Sentimente adevărate, nu diamante, cuvintele sunt: Te iubesc”, spun versurile noii melodii, scrise de Lori împreună cu Andrei Ropcea.

Single-ul este lansat în colaborare cu Nadir, fost concurent X Factor în cel de-al doilea sezon. Acesta a pășit în muzica românească cu single-ul „Interzis”, urmat de „Leyla” și feat-ul cu J. Yolo pentru piesa „Mână-n mână„.

Loredana încheie astăzi un turneu ce a inclus 14 orașe. ”Reveria” a debutat pe 23 februarie la Pitești, purtând-o pe artistă în toată țara, precum și peste hotare, unul dintre concerte având loc la Chișinău.

Într-un interviu acordat recent InfoMusic, Lori și-a exprimat viziunea asupra vieții de artist, mărturisind că în această meserie trebuie să fii mereu în căutarea noutății.

”În meseria de artist nu există niciodată un final, totul este într-o continuă schimbare, iar acesta este farmecul… faptul că poți să descoperi lucruri noi în fiecare zi, să te reinventezi. Cred că în fond acesta este secretul unei astfel de cariere (...).”

Pentru detalii pe larg, puteți citi interviul complet.

Citește mai multe despre Loredana GrozaNadir
Videoclipuri cu Loredana GrozaNadir
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE