Urmărește-ne în Social Media

Lorde - Yellow Flicker Beat (Hunger Games)

Lorde a lansat videoclipul piesei "Yellow Flicker Beat", ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Mockingjay Part 1". Pentru această melodie, Lorde a lucrat împreună cu reputatul producător Paul Epworth și cu Inginerul de sunet Matt Wiggins, ce a luat o pauză de la noul album U2 pentru a se implica în proiectul The Hunger Games.

Chiar dacă Lorde nu a mai fost atât de vizibilă în media în ultima perioadă, tânăra artistă, distinsă recent cu Grammy pentru cel mai bun debut, a pregătit noutăți muzicale cu sonorități de Oscar. Noul single “Yellow Flicker Beat“, înregistrat în perioada 28 – 29 august, va fi inclus pe coloana sonoră a filmului “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” .

Lorde a lucrat pentru soundtrack-ul peliculei cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele. Tot Epworth s-a ocupat și de producția soundtrack-ului Bond “Skyfall“, distins cu Oscar, în lista artiștilor cu care a mai colaborat fiind și Paul McCartney, Coldplay, John Legend și Florence and the Machine. La înregistrarea piesei pentru noul film Hunger Games a participat și inginerul de sunet Matt Wiggins, un alt nume sonor, asociat cu artiști precum Lana Del Rey, Adele.

 “Ocazia de a lucra pentru soundtrack-ul acestui film atât de popular a fost o provocare, pe care m-am hotărât să o accept și să o fructific. Distribuția filmului și povestea reprezintă o platformă extraordinară pentru toți artiștii implicați în acest proiect, iar din perspectiva mea, a unui muzician care a iubit dintotdeauna arta cinematografică, procesul creativ a fost o experiență unică pentru mine. Cred că soundtrack-ul îi va surprinde pe mulți dintre ascultători.” – Lorde

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” va avea premiera în cinematografele din România pe data de 21 noiembrie 2014. În rolurile principale vor fi, în continuare, Jennifer Lawrence șiJosh Hutcherson.

PUBLICITATE
Comentarii