Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Lorde - Yellow Flicker Beat (Hunger Games)

Lorde a lansat videoclipul piesei "Yellow Flicker Beat", ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Mockingjay Part 1". Pentru această melodie, Lorde a lucrat împreună cu reputatul producător Paul Epworth și cu Inginerul de sunet Matt Wiggins, ce a luat o pauză de la noul album U2 pentru a se implica în proiectul The Hunger Games.
Urmărește-ne pe

Chiar dacă Lorde nu a mai fost atât de vizibilă în media în ultima perioadă, tânăra artistă, distinsă recent cu Grammy pentru cel mai bun debut, a pregătit noutăți muzicale cu sonorități de Oscar. Noul single “Yellow Flicker Beat“, înregistrat în perioada 28 – 29 august, va fi inclus pe coloana sonoră a filmului “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” .

Lorde a lucrat pentru soundtrack-ul peliculei cu renumitul producător Paul Epworth, cel care în 2012 câștiga 4 premii Grammy pentru contribuția adusă înregistrării albumului ”21” al lui Adele. Tot Epworth s-a ocupat și de producția soundtrack-ului Bond “Skyfall“, distins cu Oscar, în lista artiștilor cu care a mai colaborat fiind și Paul McCartney, Coldplay, John Legend și Florence and the Machine. La înregistrarea piesei pentru noul film Hunger Games a participat și inginerul de sunet Matt Wiggins, un alt nume sonor, asociat cu artiști precum Lana Del Rey, Adele.

 “Ocazia de a lucra pentru soundtrack-ul acestui film atât de popular a fost o provocare, pe care m-am hotărât să o accept și să o fructific. Distribuția filmului și povestea reprezintă o platformă extraordinară pentru toți artiștii implicați în acest proiect, iar din perspectiva mea, a unui muzician care a iubit dintotdeauna arta cinematografică, procesul creativ a fost o experiență unică pentru mine. Cred că soundtrack-ul îi va surprinde pe mulți dintre ascultători.” – Lorde

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” va avea premiera în cinematografele din România pe data de 21 noiembrie 2014. În rolurile principale vor fi, în continuare, Jennifer Lawrence șiJosh Hutcherson.

Citește mai multe despre Lorde
Videoclipuri cu Lorde
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE