Urmărește-ne în Social Media

Lorde - The Path

Lorde a lansat videoclipul piesei "The Path". Melodia este extrasă de pe cel mai nou album al cântăreței, "Solar Power". Mai multe detalii în articol.

Lorde sărbătorește solstițiul de vară cu lansarea videoclipului pentru piesa "The Path". Melodia a fost compusă de Lorde împreună cu Jack Antonoff și Malay, și îndeamnă ascultătorii să-și îndrepte privirea către soare, natură și ocean.

Videoclipul cântecului este regizat de Joel Kefali și Ella Yelich-O’Connor. Lorde rătăcește pe o insulă pustie, în timp ce alte personaje îndeplinesc o serie de sarcini "casnice". Apoi, toți se implică în coregrafii inspirate de yoga.

"Acest album este o celebrare a naturii, o încercare de imortaliza sentimentele profunde și transcendentale pe care le am când sunt în aer liber. În vremuri de durere, suferință sau confuzie, mă uit la natură pentru răspunsuri. Am învățat să respir și să ma conectez. Vreau ca acest album să fie tovarășul tău de vară, cel pe care îl asculți în drum spre plajă. Cel care rămâne pe pielea ta ca un bronz pe măsură ce vremea se răcește din nou", a spus Lorde despre "Solar Power".

Tracklist "Solar Power" - Lorde:

 1. "The Path"
 2. "Solar Power"
 3. "California"
 4. "Stoned at the Nail Salon"
 5. "Fallen Fruit"
 6. "Secrets from a Girl (Who's Seen It All)"
 7. "The Man with the Axe" Yelich-O'Connor
 8. "Dominoes"
 9. "Big Star"
 10. "Leader of a New Regime" Yelich-O'Connor
 11. "Mood Ring"
 12. "Oceanic Feeling"
Comentarii