Urmărește-ne în Social Media

Lorde - Solar Power

Lorde a revenit în atenția publicului cu un nou single intitulat "Solar Power". Melodia este extrasă de pe albumul cu același nume, ce va fi lansat în curând. Te invităm să urmărești videoclipul.

După o pauză lungă, Lorde a revenit cu o piesă nouă și un videoclip pe măsură. "Solar Power" a fost compusă și produsă de Lorde împreună cu Jack Antonoff (Lana del Rey, St. Vincent). Piesa înglobează mai mulți colaboratori printre care Phoebe Bridgers și Clairo ca backing vocals și bateristul Matt Chamberlain.

În ceea ce privește videoclipul, acesta a fost realizat de Lorde și Joel Kefali. Vizualul o arată pe Lorde îmbrăcată într-un compleu galben, dansând și cântând pe o plajă. Artista este acompaniată de o mulțime de personaje, fiecare bucurându-se de viață.

Lansarea acestei melodii vine după ce cu câteva zile în urmă Lorde a oferit niște indicii cu privire la un nou material discografic. Albumul se va numi tot "Solar Power". Momentan nu a fost dezvăluită o dată de lansare. Acesta ar fi cel de-al treilea disc din cariera artistei, după "Melodrama" (2017) și "Pure Heroine" (2013).

"Acest album este o celebrare a naturii, o încercare de imortaliza sentimentele profunde și transcendentale pe care le am când sunt în aer liber. În vremuri de durere, suferință sau confuzie, mă uit la natură pentru răspunsuri. Am învățat să respir și să ma conectez. Vreau ca acest album să fie tovarășul tău de vară, cel pe care îl asculți în drum spre plajă. Cel care rămâne pe pielea ta ca un bronz pe măsură ce vremea se răcește din nou", a spus Lorde despre noul album.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Lorde a lansat albumul "Solar Power": "Mă uit la lumea naturală pentru răspunsuri"

Lorde a lansat cel de-al treilea album de studio, anticipatul material "Solar Power". Discul include 12 piese și este produs de Jack Antonoff, cu care artista a colaborat și la realizarea albumului anterior, "Melodrama".

Publicat

pe

Lorde - "Solar Power" (captură din videoclip)
Lorde - "Solar Power" (captură din videoclip) │ FOTO: Captură YouTube

Nimic din ceea ce Lorde creează nu este întâmplător. Fiecare piesă are un mesaj, dincolo de sonoritatea sa, iar noul album "Solar Power" este dedicat regăsirii de sine și a valorilor umane uitate.

""Solar Power" este o mulțime de lucruri, dar mai mult decât orice, sună ca o adevărată autonomie. În vremuri de durere de inimă, durere, dragoste profundă sau confuzie, mă uit la lumea naturală pentru răspunsuri. Am învățat să respir și să mă sintonizez. Iată ce s-a întâmplat", a declarat Lorde.

Tracklist "Solar Power" - Lorde:

 1. "The Path"
 2. "Solar Power"
 3. "California"
 4. "Stoned at the Nail Salon"
 5. "Fallen Fruit"
 6. "Secrets from a Girl (Who's Seen It All)"
 7. "The Man with the Axe" Yelich-O'Connor
 8. "Dominoes"
 9. "Big Star"
 10. "Leader of a New Regime" Yelich-O'Connor
 11. "Mood Ring"
 12. "Oceanic Feeling"

Pentru a onora lumea naturală, Lorde prezintă albumul într-un format unic: o cutie muzicală ecologică va fi disponibilă pentru cumpărare ca alternativă la un CD. Această ofertă inovatoare va conține un conținut vizual suplimentar, note scrise de mână, fotografii exclusive și un card de descărcare. Cardul va oferi cumpărătorilor o descărcare de înaltă calitate a muzicii, două piese bonus exclusiv și acces la câteva surprize speciale pe parcurs.

"M-am hotărât imediat în procesul de realizare a acestui album că am vrut, de asemenea, să creez o alternativă la CD, prietenoasă cu mediul înconjurător. Am vrut ca acest produs, Music Box, să fie similar ca dimensiune, formă și preț cu un CD, să trăiască alături de el într-un mediu de vânzare, dar să fie ceva care să se deosebească și care să fie dedicat naturii în evoluție", a detaliat Lorde, explicând conceptul din spatele acestui format.

La începutul acestei veri, Lorde și-a anunțat datele turneului mondial din 2022. Turneul cu peste 40 de show-uri este primul turneu din America de Nord, după cel din 2018, și începe în Nashville, pe 3 aprilie, la Opry House, si se încheie la Santa Barbara Bowl, pe 7 mai.

Citește în continuare