Urmărește-ne în Social Media

Lorde - Secrets from a Girl (Who's Seen it All)

Lorde ne împărtășește câte puțin din înțelepciunea pe care a căpătat-o de-a lungul anilor. ”Secrets from a Girl (Who's Seen it All)” este o piesă care îi va ajuta pe fani să o cunoască mai bine pe artistă, videoclipul fiind o metaforă a discuțiilor pe care Lorde le-a purtat cu ea însăși.

"În această piesă sunt în conversație cu o altă versiune a mea, încercând să dau mai departe înțelepciunea pe care am căpătat-o de-a lungul anilor. Când discutam despre videoclip, Joel (Kefali, regizorul) a amintit de un film vechi despre grupuri de femei. M-a inspirat să identific trei părți distincte ale mele și să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă acestea s-ar putea întâlni...Copilul cu ruj violet și bijuterii de argint, cu bucle mari aruncate într-o parte, agitându-se și sărind de colo colo ca un copil de șase ani; Femeia care iubește, îmbrăcată în roșu, cu ochii reliefați de mici diamante, care se trezește mahmură; și Grădinarul, eu în perioada de maximă înțelepciune a vieții mele, îmbrăcată în propriile mele haine", a explicat Lorde

"Secrets from a Girl (Who's Seen it All)" se regăsește pe albumul "Solar Power", un material dedicat regăsirii de sine și a valorilor umane uitate. Discul a fost lansat pe 20 august și a debutat pe prima poziție în US Top Alternative Albums (Billboard) și New Zealand Albums.

Tracklist "Solar Power" - Lorde:

 1. "The Path"
 2. "Solar Power"
 3. "California"
 4. "Stoned at the Nail Salon"
 5. "Fallen Fruit"
 6. "Secrets from a Girl (Who's Seen It All)"
 7. "The Man with the Axe" Yelich-O'Connor
 8. "Dominoes"
 9. "Big Star"
 10. "Leader of a New Regime" Yelich-O'Connor
 11. "Mood Ring"
 12. "Oceanic Feeling"
Comentarii