Urmărește-ne în Social Media

Lorde - Perfect Places

Lorde a lansat videoclipul celui mai recent single, ”Perfect Places”. Vizualul poartă semnătura lui Grant Singer, regizorul care a lucrat de curând și cu The Weeknd pentru clipul ”Starboy”.

Povestea din spatele piesei "Perfect Places" a fost împărtășită de Lorde chiar pe pagina sa de Facebook:

”Aceasta este o piesă specială. (...) Este inspirată de un ciclu nesfârșit de seri și de căldura violentă a verii. Ne-a luat mult timp să o terminăm, să o aducem de la un demo la pian la forma de acum. E foarte aproape de inima mea.Sper să vă placă.”

Discul ”Melodrama”, ce conține single-ul "Perfect Places", a fost lansat pe 16 iunie, primind review-uri excelente (5 stele din 5) din partea The Daily Telegraph și NME. Finalizarea acestui album fusese anunțată de Lorde încă din noiembrie 2016, printr-o scrisoare publicată pe Facebook. Artista le povestea atunci fanilor cum a fost, pentru ea, trecerea de la o viață simplă la o viață publică și ce anume a inspirat-o să scrie noul album.

”Aveam 16 ani când ne-am cunoscut. Vă vine să credeți? Îmi vine să râd când mă gândesc la asta - acea zeitate glossy și idioată, prințesă a străzilor copilăriei sale, urâțică și sigură pe ea (...).

La un moment dat, anul trecut, o parte din mine a trecut de partea cealaltă (a maturității). În primul rând, am luat hotărârea de a mă sustrage pentru o perioadă de sub ochii lumii. (...) M-am întors la prietenii mei, la familie, pentru a învăța mai multe despre cine sunt cu adevărat și pentru a permite acestui nou proiect să iasă la iveală. (...) Și apoi am scris acest album despre tot ce am simțit, mult mai mult decât am scris vreodată”, detalia Lorde cu puțin timp înainte de a împlini 20 de ani.

PUBLICITATE
Comentarii