Urmărește-ne în Social Media

Lorde - Oceanic Feeling

Lorde îşi ia rămas bun de la albumul "Solar Power", cu un single şi un videoclip, "Oceanic Feeling". Artista neo-zeelendeza evocă un vibe de vacanţă, apărând pe o plută din lemn alături de fratele său şi apoi relaxându-se pe plajă.

Cei doi emană linişte, puritate şi zen, dând senzaţia că ar fi pierduţi de restul lumii, dar împăcaţi cu asta. "Oceanic Feeling" este piesa care încheie albumul "Solar Power", lansat de Lorde în 2021. Melodia nu e chiar prietenoasă cu radio-ul, atât prin lungime, cât şi prin serenitatea sa. Cei care ascultă cu atenţia single-ul vor găsi o altă melodie ce pare alipită la final, în complet alt ritm şi vibe. Alte single-uri lansate de artista neo zeelandeză de pe LP sunt "The Path", "Secrets From a Girl" şi "Fallen Fruit".

Lorde, care apare foarte în social media cu postari a făcut o excepţie, apărând chiar ea într-un story pe Instagram pentru a anunţa acest videoclip, lansat pe 20 august. Am aflat cu această ocazie ca Lorde şi Joel Kefali au regizat clipul, unul dintre multele ce au promovat LP-ul din 2021 ("Mood Ring", "The Path", "Fallen Fruit", "Secrets From a Girl (Who's See It all)", "Leader of a New Regime" şi "Solar Power"). Descoperim şi că protagonistul masculin al noului clip este fratele lui Lorde, Angelo Yelich-O'Connor, care are doar 20 de ani.

Muziciana în vârstă de doar 25 de ani vine după apariţii la festivaluri importante, inclusiv Primavera Sound, acolo unde a cântat un cover după piesa Bananarama "Cruel Summer" şi Glastonbury. Acolo a interpretat piesa "Stoned At the Nail Salon" alături de Arlo Parks şi Clairo.

Lorde, pe numele său real Ella Marija Lani Yelich-O'Connor este activă muzical din 2009 şi s-a inspirat din aristocraţie pentru a îşi crea numele de scenă. Este o figură introspectivă, care combină electropop cu dream pop şi indie elecctro. Are în palmares două premii Grammy, două premii Brit Awards şi o nominalizare la Globurile de Aur. A compus piese şi pentru alţi artişti, precum Broods şi Bleachers.

PUBLICITATE
Comentarii