Urmărește-ne în Social Media

Lorde - Mood Ring

Lorde are un mod aparte de a face muzică pop, reușind să strecoare mereu un ritm atractiv într-o compoziție, la prima vedere, necomercială. "Mood Ring" este o astfel de piesă, iar direcția pe care Lorde o trasează atât prin versuri, cât și prin imaginile din videoclip, creează imperceptibil conexiuni între generații.

"Aceasta ("Mood Ring") este o piesă care mă face să fiu foarte entuziasmată, e foarte distractivă pentru mine. E evident că atunci când am înregistrat acest album, am infuzat influențe din anii ’60, din cultura hippie. Am vrut să înțeleg viața trăită într-o comunitate, să ies din societate și să o iau de la capăt. Am avut această idee în minte atunci când am scris acest album.

Un lucru important pe care l-am observat atunci când făceam această paralelă între acea perioadă și timpul prezent este cultura wellness și cultura spiritualității, pseudo-spiritualitatea, wellness-ul, pseudo-wellness-ul. Lucruri precum adoptarea unei diete vegane sau arderea ierburilor, achiziționarea de cristale, citirea cărților de tarot sau a horoscopului. Toate astea sunt lucruri pe care ei le experimentau atunci și pe care eu și prietenele mele le încercăm în prezent. Analizând asta, mi-am spus: <<Cred că e o piesă pop aici>>", a detaliat Lorde.

Noul single "Mood Ring" se regăsește pe albumul "Solar Power", de pe care au fost extrase anterior piesele “Stoned at the Nail Salon” și melodia titulară. LP-ul va fi lansat pe 20 august.

Tracklist "Mood Ring" - Lorde:

 1. "The Path"
 2. "Solar Power"
 3. "California"
 4. "Stoned at the Nail Salon"
 5. "Fallen Fruit"
 6. "Secrets from a Girl (Who's Seen It All)"
 7. "The Man with the Axe"
 8. "Dominoes"
 9. "Big Star"
 10. "Leader of a New Regime"
 11. "Mood Ring"
 12. "Oceanic Feeling"

PUBLICITATE
Comentarii