Urmărește-ne în Social Media

Lorde - Green Light

Lorde a revenit după o pauză de câţiva ani, cu un nou single, intitulat "Green Light". Melodia a primit un videoclip, pe care îl puteţi vedea mai jos, iar artista pregăteşte şi un nou album. Acesta este al doilea disc al tinerei neo zeelandeze.

Se observă din start faptul că Lorde a schimbat stilul muzical, spre o zonă un pic mai comercială. Această primă melodie de pe noul album este despre prima dezamăgire în dragoste a artistei. Teasere legate de noul release au tot apărut în ultima săptămână şi am avut parte şi de confirmarea numelui noului album: "Melodrama". Data de lansare nu a fost dezvăluită încă.

Cântăreaţa cu ritmuri atipice pe albumul său de debut "Pure Heroine" a prezentat şi coperta viitorului disc, via Instagram. Artworkul a fost realizat de către Sam Mckiniss. Revenind la noul single, "Green Light" a fost co-scris şi co-produs de Jack Antonoff, cunoscut şi ca Bleachers. Lorde, pe numele său real Ella Marija Lani Yelich-O'Connor a declarat următoarele despre mesajul compoziţiei sale:

Nu e ceva ce sunt obişnuită să scriu... Mi-a luat o perioadă pentru a îmi da seama cum să scriu despre aşa ceva. E vorba despre acea fată beată de la petrecere care dansează şi plânge din cauza fostului prieten. Toată lumea crede că acea fată e la pământ. Ea e subiectul clipului, iar de mâine începe reconstrucţia. Iar aceasta este melodia pentru mine.

Nu mai sunt un copil şi tot mai mult îmi daus eama că ciudăţenia acelor baloane din Mylar o să fie OK.

Artista are şi un "gig" important programat pentru săptămâna viitoare, când va apărea la Saturday Night Live pentru a-şi cânta noile hituri.

PUBLICITATE
Comentarii