Urmărește-ne în Social Media

LORA - Ziua Ta

LORA revine în atenția fanilor cu "Ziua Ta", o piesă despre durerea resimțită după o despărțire. Melodia este lansată alături de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Andi Grasu și Emanuel Masson, "Ziua ta" vorbește despre resentimentele pe care le putem experimenta vizavi de un fost partener. Dacă în perioada fericită a relației, ziua de naștere era o adevărată celebrare, după despărțire ea devine un chin teribil.

Videoclipul care însoțește melodia evidențiază mesajul acesteia. LORA pregătește un tort aniversar, însă, pe parcurs, retrăiește amintiri dureroase.

LORA este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri în doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru".

În 2019, artista ne-a prezentat "Despre demoni si iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hit-uri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare". Spre finalul anului 2019, LORA a lansat două piese energice, "Fii tu fată" și "E nebună românca". Printre cele mai recente piese ale artistei se numără "Dependența""Emilian", dar și colaborările cu SHIFT pentru "Picătura" și cu MIRA pentru "Tu cu Ea".

Comentarii