Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Lora - Valul

Lora a lansat single-ul "Valul" cu un mesaj puternic și un videoclip poveste cinematografică, ce completează atmosfera piesei. Urmărește materialul video.

Iura Luncașu, regizorul videoclipului, transpune stările personajului principal, supus legii dualității, divizat între alb și negru, zi și noapte, yin și yang.

“Am scris aceasta piesa acum 1 an, intr-o tabara de muzica, impreuna cu baietii de la Fly Records. Este o piesa ce descrie foarte bine mentalitatea mea intr-o situatie pe care am trait-o si pe care am perceput-o ca pe un circ. A ajuns in aceasta forma finala cu contributia baietilor de la Fly Records si a lui Serban Cazan de la HaHaHa Production. Mi-am dat seama ca eu trebuie sa cant aceasta piesa si sunt recunoscatoare ca am lucrat cu oameni atat de talentati pentru acest single. Ii multumesc, in primul rand, regizorului Iura Luncasu pentru ca a spus ‘Da’ propunerii mele de a colabora la acest clip plin de nuante si metafore, tuturor oamenilor implicati, incepand cu echipa Circului Globus si continuand cu prietenii, fanii si echipa de productie; toti au rezistat eroic timp de 22 de ore cat a durat filmarea. Sper sa ajunga repede la inimile voastre si sa va dea acea doza de ‘haz de necaz’, atat de importanta in ziua de azi. Mereu a voastra, Lora”.

În videoclipul piesei "Valul", circul simbolizează o societate aflată pe marginea prăpastiei, luată de val, în care dresura de oameni a luat locul spectacolelor comice. Lora joacă dublu rol. Intră în arenă și face față cu mândrie și curaj malițiozității spectatorilor, clovnilor și dresorului, ce încearcă să o transforme într-un personaj uniform, monoton și previzibil.

Cu mentalitate de învingătoare, intră în scenă personalitatea puternică și curajoasă a Lorei, ce ne surprinde interpretând un rol magistral, înfruntând distopia din jurul ei. Punctul culminant al videoclipului este momentul în care pune stăpânire pe ring și salvează jumătatea candidă și inocentă a personalității sale. Finalul le readuce pe cele două eroine împreună, circul se sfârșește, cele două personalități se reunesc, se transformă și evoluează într-un singur rol.

Poze de la realizarea videoclipului

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Lora, una dintre cele mai bune voci din România, a lansat la începutul anului albumul “A voastra, Lora / The Singles Collection”, primul material discografic din carieră. Albumul conține 20 de hituri lansate de Lora, de-a lungul timpului, precum “Ne împotrivim”, “Singuri în doi (feat. Peter Pop)”, “Floare la ureche”, “Arde” sau “Bine mersi”. În martie, am cunoscut o noua față a personalității complexe a cântăreței, prin lansarea single-ului “I Know”, ce a reprezentat o schimbare extrem de curajoasă.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu Lora pe InfoMusic

Echipa care a realizat videoclipul "Valul":

  • Regizor: Iura Luncașu
  • DOP: Andrei Baltărețu
  • Post-producție video: Marian Ene
  • Styling: Amir Dobos
  • Make-up: Cristian Buca
  • Hairstylist: Adonis Enache

Citește mai multe despre Lora
Videoclipuri cu Lora
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE