Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Lora - Sentimentul

Lora începe noul an cu o piesă de dragoste, intitulată ”Sentimentul”. Melodia este compusă de Randi și vine împreună cu un videoclip realizat de Kobzzon.

Noul single vorbeşte despre atracţia care te face să îţi pierzi minţile şi care îţi dă impresia că te duce până la stele. Piesa descrie cel mai frumos "sentiment", "doar iubire, asta-i sentimentul", după cum spun şi versurile scrise de către Randi, cel care a compus piesa.

Lora a fost implicată în procesul creativ al videoclipului, proiect pentru care a lucrat alături de Kobzzon. Filmările au fost realizate în Republica Moldova. Lora este personajul principal, fiind captivă într-o fantezie, într-un loc inedit... la semafor.

Lora este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri in doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru". Lora a lansat în 2018 hit-ul "Dor să te ador", alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent peste 72 de milioane de vizionări pe YouTube.

La începutul anului 2019, Lora a lansat single-ul "Tu şi ea", iar în luna aprilie artista ne-a prezentat noul său album – "Despre demoni şi iertare",  cel de-al doilea material discografic din cariera solo.

Citește mai multe despre Lora
Videoclipuri cu Lora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE