Urmărește-ne în Social Media

Lora - Sentimentul

Lora începe noul an cu o piesă de dragoste, intitulată ”Sentimentul”. Melodia este compusă de Randi și vine împreună cu un videoclip realizat de Kobzzon.

Noul single vorbeşte despre atracţia care te face să îţi pierzi minţile şi care îţi dă impresia că te duce până la stele. Piesa descrie cel mai frumos "sentiment", "doar iubire, asta-i sentimentul", după cum spun şi versurile scrise de către Randi, cel care a compus piesa.

Lora a fost implicată în procesul creativ al videoclipului, proiect pentru care a lucrat alături de Kobzzon. Filmările au fost realizate în Republica Moldova. Lora este personajul principal, fiind captivă într-o fantezie, într-un loc inedit... la semafor.

Lora este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri in doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru". Lora a lansat în 2018 hit-ul "Dor să te ador", alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent peste 72 de milioane de vizionări pe YouTube.

La începutul anului 2019, Lora a lansat single-ul "Tu şi ea", iar în luna aprilie artista ne-a prezentat noul său album – "Despre demoni şi iertare",  cel de-al doilea material discografic din cariera solo.

Comentarii