Urmărește-ne în Social Media

Lora - Rămas Bun

Lora spune "Rămas Bun" verii printr-o piesă plină de nostalgie, cu un videoclip cu influenţe estivale. Un cuplu de tineri dansează la malul mării în sincron şi trece prin diferite stări emoţionale unduindu-se în nisip sau pe betonul oraşului.

"Rămas Bun" vine ca o completare a piesei "Lume", single despre esenţă şi aparenţă lansat luna trecută, în colaborare cu Sergiu Ferat. Înainte de lansarea noii piese, artista a postat pe contul de socializare o fotografie în care apărea naturală şi nemachiată. A dorit să se prezinte în faţa fanilor plină de naturaleţe înainte de acest debut.

Această piesă este produsă de către DOMG (Dorian Oswin, Mihai Gruia) şi HaHaHa Production, iar textul este scris de către Mădălina Dumitru, DOMG şi Lora. Videoclipul este regizat de către Florin G. Botea şi invocă nostalgia verii, prin peisajul marin, dar şi acea toriditate trecută prin filtrul de culoare incandescent al vizualului.

”Clipul este o metaforă frumoasă a momentelor de cumpănă a unei relații. Ajutați de cadrele din videoclip ne dorim să transmitem cât mai bine starea acestei piese. Mulțumesc Bruce pentru că ești superb și talentat. Mulțumesc Sergiu Ferat pentru că mi l-ai adus la înregistrări pe tatăl tău, un violonist extraordinar, casei mele de discuri, și tuturor celor ce fac parte din echipă mea, care mă susțin și îmi dau încredere să fac muzica în continuare”, declară Lora.

Lora cântă despre "ce e bun în rămas bun" într-un peisaj natural. Invocă despărţirea şi plecarea în două direcţii diferite a sufletelor, moment inevitabil în orice relaţie. Artista a declarat următoarele despre "Rămas Bun":

Dragilor tocmai am lansat "Rămas Bun", una dintre piesele mele preferate. Mulţumesc tuturor celor care au contribuit la ea. Mulţumesc Florin Botea pentru acest videoclip minunat. Aş dori să ascultaţi piesă cu inima şi să fiţi pozitivi.

Chiar dacă treceţi poate printr-un moment mai delicat, asta nu înseamnă că e sfârşitul unei relaţii.

Lora a concertat la Media Music Awards 2017 la începutul acestei luni, cântând alături de Sergiu Ferat piesa "Lume".

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5