Urmărește-ne în Social Media

Lora - Rămas Bun

Lora spune "Rămas Bun" verii printr-o piesă plină de nostalgie, cu un videoclip cu influenţe estivale. Un cuplu de tineri dansează la malul mării în sincron şi trece prin diferite stări emoţionale unduindu-se în nisip sau pe betonul oraşului.

"Rămas Bun" vine ca o completare a piesei "Lume", single despre esenţă şi aparenţă lansat luna trecută, în colaborare cu Sergiu Ferat. Înainte de lansarea noii piese, artista a postat pe contul de socializare o fotografie în care apărea naturală şi nemachiată. A dorit să se prezinte în faţa fanilor plină de naturaleţe înainte de acest debut.

Această piesă este produsă de către DOMG (Dorian Oswin, Mihai Gruia) şi HaHaHa Production, iar textul este scris de către Mădălina Dumitru, DOMG şi Lora. Videoclipul este regizat de către Florin G. Botea şi invocă nostalgia verii, prin peisajul marin, dar şi acea toriditate trecută prin filtrul de culoare incandescent al vizualului.

”Clipul este o metaforă frumoasă a momentelor de cumpănă a unei relații. Ajutați de cadrele din videoclip ne dorim să transmitem cât mai bine starea acestei piese. Mulțumesc Bruce pentru că ești superb și talentat. Mulțumesc Sergiu Ferat pentru că mi l-ai adus la înregistrări pe tatăl tău, un violonist extraordinar, casei mele de discuri, și tuturor celor ce fac parte din echipă mea, care mă susțin și îmi dau încredere să fac muzica în continuare”, declară Lora.

Lora cântă despre "ce e bun în rămas bun" într-un peisaj natural. Invocă despărţirea şi plecarea în două direcţii diferite a sufletelor, moment inevitabil în orice relaţie. Artista a declarat următoarele despre "Rămas Bun":

Dragilor tocmai am lansat "Rămas Bun", una dintre piesele mele preferate. Mulţumesc tuturor celor care au contribuit la ea. Mulţumesc Florin Botea pentru acest videoclip minunat. Aş dori să ascultaţi piesă cu inima şi să fiţi pozitivi.

Chiar dacă treceţi poate printr-un moment mai delicat, asta nu înseamnă că e sfârşitul unei relaţii.

Lora a concertat la Media Music Awards 2017 la începutul acestei luni, cântând alături de Sergiu Ferat piesa "Lume".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Lora a lansat piesa "Dependenţa" - AUDIO

Lora a lansat o nouă piesă catchy şi prietenoasă cu radio-ul, "Dependenţa". Ne oferă şi un videoclip filmat pe verticală, pregătit pentru a fi "spart" în segmente postate pe TikTok sau YouTube Shorts. Se vede şi ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Lora Dependenta
Coperta single Lora Dependenta │ FOTO: Lora

"Dependenţa" este cel mai nou hit semnat de LORA, un track dance-pop, care pare gândit pentru a răsuna des la radio, având acel sound catchy al hit-ului clasic. În videoclip o vedem pe Lora într-o haină roşie din piele şi dansând lent în faţa camerei şi etalând o pereche de pantofi cu elemente metalice. Versurile sunt despre dorul de cel drag, ca o adicţie îmbrăţişată asumat, fără vreo vinovăţie.

Lora lansa în luna august piesa şi videoclipul "Emilian", după ce la început de an a colaborat cu Shift pe piesa "Picătura". Tot începutul de an ne-a adus şi colaborarea cu Miră pe piesa "Tu cu ea". Cu un an în urmă ne-a oferit şi hitul "Perfect Defect", alături de F. Charm. Cat despre "Dependenţa", piesa a fost realizată de către Laura Petrescu (LORA), alături de Lucian Nagy, Vlad Ciresan şi Angeles.

Textul a fost scris de LORA alături de Vlad Ciresan şi Angeles. Iată cum a luat naştere acest track:

"Dependența" este una dintre piesele care a fost compusă în tabăra de muzică de la Susai, organizată de Sprint Music împreună cu HaHaHa Production. Pot să spun că am fost într-o super sesiune muzicală de unde s-a născut piesa asta frumoasă.

Deși mulți oameni o să aibă impresia că o să fie o piesă de dragoste, melodia este de fapt de dragoste, dar de dragoste de muzică. Și aș vrea să subliniez acest lucru pentru că mie mi-a lipsit muzica în perioada pandemiei și cam asta am încercat să transmit și sper că am și reușit pe piesa Dependența. Îmi doresc ca oamenii să iubească melodia asta, să o transpună în povestea lor de dragoste, să le fie coloană sonoră. Trebuie să-mi anunț fanii că între timp se lucrează la următoarele melodii și le pregătesc multe surprize. Ne vedem în concerte. Vă pup.

Cântăreaţa a făcut parte din formată Wassabi şi pe lângă cariera muzicală a fost prezentatoare a emisiunii "Vorbeşte lumea", fotomodel şi actriţă. A devenit cunocut în 2004 prin participarea la concursul "Star Factory" de la Prima TV.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4