Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Lora - Pleacă

Lora a lansat videoclipul noului single ”Pleacă”, o piesă despre demoni și iertare. Vizualul regizat de Ionuț Trandafir aduce în prim-plan o poveste cinematografică în care dansul exteriorizează emoțiile.

”Aș vrea ca această piesă să vă dea curaj să rupeți relațiile toxice și amintirea lor. Mi-aș dori să vă ajute și pe voi cum m-a ajutat pe mine. Din inimă, Lora”.

Piesa „Pleacă” a fost compusă de Lora, Dorian Oswin, Mihai Gruia, Anastasia Sandu, Serban Cazan și Florin Boka. Cât despre videoclip, o poveste cinematografică în care dansul exteriorizează emoțiile de orice fel, în care dansul este răspunsul la multe întrebări, LORA a colaborat cu regizorul Ionuț Trandafir.

Surpriza noului proiect video este că LORA a lăsat totul în grija dansatorilor și, totodată, prietenilor săi, Bruce și Oana Zara.

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din România. Videoclipurile ei au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Floare la ureche", "Cinci" sau "Bine mersi" intrând în topurile muzicale și playlisturile radio-urilor mainstream.

Recent, Lora a colaborat cu Doddy pentru piesa "Dor să te ador". Videoclipul melodiei a strâns peste 48 de milioane de vizualizări pe YouTube, staționând aproape o lună în topul YouTube Trending.

Anul 2018 se anunță unul vibrant, Lora pregătind un material surpriză pentru sfârșitul anului.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Lora
Videoclipuri cu Lora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE