Urmărește-ne în Social Media

LORA - Noaptea la 3

LORA a lansat "Noaptea la 3", o piesă sensibilă ce vorbește despre secretele și trădările ce pot apărea într-o relație. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Noaptea la 3" nu este piesa tipică de dragoste. Melodia abordează cealaltă fațetă a unei relații amoroase, aceea în care își fac apariția trădarea și minciuna. "Noaptea la 3" este lansată alături de un videoclip regizat de Kobzzon. Vizualul pune în imagini mesajul melodiei. Personajul LOREI își dă seama de secretele partenerului său și se întreabă cine îi dă mesaje noaptea la 3.

LORA este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri în doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru".

În 2019, artista ne-a prezentat "Despre demoni si iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hit-uri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare". Spre finalul anului 2019, LORA a lansat două piese energice, "Fii tu fată" și "E nebună românca". Printre cele mai recente piese ale artistei se numără "Dependența", "Emilian", dar și colaborările cu SHIFT pentru "Picătura" și cu MIRA pentru "Tu cu Ea".

Comentarii