Urmărește-ne în Social Media

Lora - Lume feat. Sergiu Ferat

Lora vorbește despre diferența dintre esență și aparență într-o piesă nouă, intitulată ”Lume”. Melodia este înregistrată în colaborare cu Sergiu Ferat și este acompaniată de un videoclip regizat de Florin G. Botea.

Piesa “Lume” este compusă de Lora,  împreună cu Vlad Popescu, Șerban Cazan, Florin Boka și Sergiu Ferat. Videoclipul a fost filmat în București, fiind regizat de Florin G. Botea.

“Istoria piesei a început cu 13 ani în urmă, atunci când am scris prima strofă. Apoi, într-o seară, când eram la studioul HaHaHa Production, Sergiu cânta la chitară și am început să fredonez strofa piesei <> care instant i-a atras atenția lui Sergiu. Dintr-o dată am început să cânt refrenul, ca și cum l-aș fi știut dintotdeauna. Vlad Popescu a început producția piesei iar Șerban Cazan a compus la clape acel acordeon ce dă un touch aparte piesei… and magic happened. Mă bucur nespus că am lansat aceast single alături de Sergiu. Suntem foarte buni prieteni și este unul dintre cei mai talentați artiști pe care îi cunosc”, declară Lora.

Odata cu lansarea single-ului anterior, “Valul”, Lora a abordat un alt look, dar și noi stiluri muzicale. Artista a descis să transmită mesaje care au legătură cu societatea zilelor noastre și să evidențieze influența pe care aceasta o poate avea asupra noastră.

În clipul single-ului “Lume”, Lora își expune atât latura sensibilă și elegantă, cât și cea curajoasă și puternică, marcând astfel trecerea de la ce se vede în exterior, la ce se întâmplă în interior. Videoclipul este o alegorie a societății din zilele noastre și ne prezintă o licitație în cadrul căreia oamenii se luptă să obțină lucruri pe care le consideră valoroase, dar care de fapt sunt lipsite de conținut.

PUBLICITATE
Comentarii