Urmărește-ne în Social Media

LORA - Goală

LORA este o gospodină atipică în noul videoclip al piesei "Goală". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Compusă de Marius Moga și Răzvan Matache, pe versuri scrise de Marius Moga, Teodora Irina-Iamandi și Mihai Dumitrescu, "Goală" este o piesă plină de energie și pasiune. LORA vine cu o propunere greu de refuzat: "Oare tu știi c-ai fata cea mai frumoasă / Eu te-aștept cu masa goală / Dar te-aștept goală pe masă".

Piesa "Goală" este lansată alături de un videoclip regizat de Cristi Roman. Materialul video evidențiază mesajul melodiei și o arată pe LORA în diferite ipostaze casnice.

LORA este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri în doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru".

În 2019, artista ne-a prezentat "Despre demoni si iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hit-uri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare". Spre finalul anului 2019, LORA a lansat două piese energice, "Fii tu fată" și "E nebună românca". Printre cele mai recente piese ale artistei se numără "Dependența""Emilian", dar și colaborările cu SHIFT pentru "Picătura" și cu MIRA pentru "Tu cu Ea".

Recent, LORA le-a prezentat fanilor "Ziua Ta", o piesă despre durerea resimțită după o despărțire.

Comentarii