Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: LORA - Fii tu fata

LORA a lansat o nouă piesă ritmată despre împuternicirea femeii, "Fii tu fata". Pe un beat original, artista îşi asumă imaginea de zeiţă greacă şi prezintă puterea feminină într-un videoclip proaspăt. Vă invităm să îl vizionaţi în articol.

LORA cântă în "Fii tu fata" despre relaţia dintre sexe şi despre aşteptările pe care le au femeile de la bărbaţi, dar şi de la alte femei. Costumul artistei aminteşte de o zeiţă greacă, undeva între Atena şi un personaj din "Wonder Woman". În spatele LOREI se află dansatoare care se unduiesc senzual în faţa camerei, pe ritmul basului puternic din fundal.

Piesa are puternice influenţe din folclor, având chiar un sample de "urătură" spre final sau mai bine zis de chemare la joc. LORA nu e la prima ispravă de explorare a feminităţii, ea lansând piesa "E nebună românca" în luna iulie a acestui an. Videoclipul acelui single a fost incitant, iar beat-ul antrenant.

De această dată muziciana a strâns o armată de amazoane care ne arată puterea feminităţii. Vedem fete rele şi tatuate, fetiţe inocente cu codiţe, dar şi blonde voluptoase. Din acest track reiese portretul femeii secolului 21, care trebuie să fie "sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminităţii".

LORA a vorbit despre creaţia sa astfel:

Cunosc femei care au reuşit. Au cariera lor şi au bărbatul care le adoră, care la rândul lui e un om cu visele împlinite. Portretul lor robot este în această piesă. Sper să vă ridice moralul şi să vă dea curaj când aveţi alegeri dificile de făcut.

Cântăreaţa a colaborat îndeaproape cu coregraful Bruce pentru întregul concept. Ionuţ Trandafir este regizorul acestui videoclip, punând în practică viziunea celor doi. LORA este apreciată ca una dintre cele mai bune voci din România şi a strâns milioane de vizualizări pe YouTube cu hituri ca "Rămas Bun", "Ne împotrivim", "Singuri în doi", "Cinci" sau "Până în rai".

În 2018 a apărut hitul "Dor să te ador", colaborare cu Doddy, care a strâns peste 76 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Lora
Videoclipuri cu Lora
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE