Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Lora feat. Naz Tokio - Fire Up

Lora a lansat alături de Naz Tokio - ”Fire Up”, o piesă dance cu influențe dubstep. Artista apare în videoclip în ipostaze sexy pe o plajă.

Lora ne prezintă alături de Naz Tokio videoclipul piesei „Fire Up”. Artista, care doar ce a împlinit 33 de ani ne surprinde cu lansarea primei sale piese în engleză, aceasta având un sound dance împletit cu reggae și influențe de dubstep.

În videoclip o putem vedea pe Lora în ipostaze sexy pe o plajă însorită, iar acest lucru ne stârnește și mai mult pofta de distracție și de vacanță. Versurile au fost compuse de Lora împreună cu Naz Tokio, iar videoclipul este produs de Eduard Aninaru.

Se pare că în această vară Lora este pusă pe treabă, aceasta lansând luna trecută „Floare la ureche”, piesă care se adresează fetelor cu personalitate puternică.

Citește mai multe despre Lora
Videoclipuri cu Lora
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE