Urmărește-ne în Social Media

LORA - Emilian

LORA îi face o declarație de dragoste lui "Emilian". Noua piesă a artistei este lansată împreună cu un videoclip disponibil în articol. Te invităm să-l urmărești.

LORA le prezintă fanilor noul său single. "Emilian" vorbește despre "băieți răi", atracție și pasiune. Melodia este compusă de LORA alături de Gabriel Stănoiu, Vlad Munteanu și EpicJulius.

Ritmurile pline de energie ale piesei sunt acompaniate de o poveste vizuală. Cu un scenariu gândit de LORA și regizat de Claudiu Stan, videoclipul este dinamic, plin de viață și culoare. Pe un teren de sport se întâlnesc două "tabere", una condusă de LORA, cealaltă de "Emilian". Iar dacă era vorba de vreo rivalitate, ea se estompează rapid în priviri intense și mișcări de dans.

LORA este una dintre cele mai apreciate voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizări pe YouTube datorită unor piese ca "Rămas bun", "Ne împotrivim", "Singuri în doi", "Cinci", "Până în rai" sau "Soare negru".

În 2019, artista ne-a prezentat "Despre demoni si iertare", al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând și tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt ilustrate și prin cele 13 melodii, de la hit-uri ca "Rămas bun" sau "Cinci", până la piese noi ca "Te rog" sau "Îmi cer iertare". Spre finalul anului 2019, LORA a lansat două piese energice, "Fii tu fată" și "E nebună românca". Printre cele mai recente piese ale artistei se numără colaborările cu SHIFT pentru "Picătura", și cu MIRA pentru "Tu cu Ea".

Comentarii