Urmărește-ne în Social Media

Lora - Cinci

Lora a lansat în această săptămână single-ul "Cinci". Iniţial a fost disponibil exclusiv prin Spotify timp de 24 de ore începând de pe 2 mai, pentru ca astăzi, pe 3 mai să ajungă şi pe YouTube. Cu această ocazie apare clipul noii piese. Îl puteţi viziona în cadrul acestui articol.

"Cinci" se vrea a fi o piesă "statement" despre gesturi şi semnificaţia lor pentru a ne indica sentimentele. Cu un beat tineresc şi acorduri de chitară pozitive, Lora începe o poveste naivă, despre dragoste şi atingeri fine. Protagonişti ai clipului sunt doi îndrăgostiţi care se joacă pe străzile abandonate ale unei zone urbane.

Cei doi se dau cu skateboard-ul, sparg neoane şi se prostesc ca adolescenţii rebeli tipici. Micile gesturi ale îndrăgostiţilor, mâna trecută prin păr, ţigara împărţită şi îmbrăţişări spun o poveste pe care mai toţi am trăit-o în liceu. El o contemplează pe ea, care se plimbă cu mişcări de lebădă pe un catwalk imaginar. Tinerii se strecoară într-un mall închis şi se dau cu skateboard-ul în voie în încinta sa.

Totul e gata să se încheie cu o sărutare, până ce apare paznicul şi clipul ne lasă în suspans. "Cinci" este o piesă compusă de către Theea Miculescu, care a mai lucrat cu Lora şi la hiturile "Arde", "Asha" şi "Ne împotrivim". La producţia muzicală Lora a colaborat cu Mădălin Roşioru.

Pentru creaţia sa Lora a invocat fluturii din stomac:

Opreşte-te 3 minute şi aminteşte-ţi de fluturii ăia din stomac, de primul sărut, de zilele când lumea era a noastră şi nu aveam nicio grijă. Eram cei mai bogaţi din lume. Milionari în sentimente.

Clipul plin de optimism şi dragoste naivă este regizat de către Ionuţ Trandafir. Lora a concertat la Media Music Awards 2017, urcând pe scenă pentru a cânta piesa "Lume", alături de Sergiu Ferat. Pe numele său real Laura Petrescu, muziciana a făcut parte din formaţia Wassabi înainte de a îşi începe cariera solo.

A devenit cunoscută pe scena locală prin participarea la concursul Star Factory organizat de Prima TV în 2004. În 2006 se înfiinţa formaţia Wassabi, sub tutela lui Marius Moga. Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrăgea din trupă şi începea cariera sa solo. Ulterior a participat la selecţia naţională pentru Eurovision, prin piesa "Come Along", împreună cu Sonny Flame.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Lora a lansat piesa "Dependenţa" - AUDIO

Lora a lansat o nouă piesă catchy şi prietenoasă cu radio-ul, "Dependenţa". Ne oferă şi un videoclip filmat pe verticală, pregătit pentru a fi "spart" în segmente postate pe TikTok sau YouTube Shorts. Se vede şi ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Lora Dependenta
Coperta single Lora Dependenta │ FOTO: Lora

"Dependenţa" este cel mai nou hit semnat de LORA, un track dance-pop, care pare gândit pentru a răsuna des la radio, având acel sound catchy al hit-ului clasic. În videoclip o vedem pe Lora într-o haină roşie din piele şi dansând lent în faţa camerei şi etalând o pereche de pantofi cu elemente metalice. Versurile sunt despre dorul de cel drag, ca o adicţie îmbrăţişată asumat, fără vreo vinovăţie.

Lora lansa în luna august piesa şi videoclipul "Emilian", după ce la început de an a colaborat cu Shift pe piesa "Picătura". Tot începutul de an ne-a adus şi colaborarea cu Miră pe piesa "Tu cu ea". Cu un an în urmă ne-a oferit şi hitul "Perfect Defect", alături de F. Charm. Cat despre "Dependenţa", piesa a fost realizată de către Laura Petrescu (LORA), alături de Lucian Nagy, Vlad Ciresan şi Angeles.

Textul a fost scris de LORA alături de Vlad Ciresan şi Angeles. Iată cum a luat naştere acest track:

"Dependența" este una dintre piesele care a fost compusă în tabăra de muzică de la Susai, organizată de Sprint Music împreună cu HaHaHa Production. Pot să spun că am fost într-o super sesiune muzicală de unde s-a născut piesa asta frumoasă.

Deși mulți oameni o să aibă impresia că o să fie o piesă de dragoste, melodia este de fapt de dragoste, dar de dragoste de muzică. Și aș vrea să subliniez acest lucru pentru că mie mi-a lipsit muzica în perioada pandemiei și cam asta am încercat să transmit și sper că am și reușit pe piesa Dependența. Îmi doresc ca oamenii să iubească melodia asta, să o transpună în povestea lor de dragoste, să le fie coloană sonoră. Trebuie să-mi anunț fanii că între timp se lucrează la următoarele melodii și le pregătesc multe surprize. Ne vedem în concerte. Vă pup.

Cântăreaţa a făcut parte din formată Wassabi şi pe lângă cariera muzicală a fost prezentatoare a emisiunii "Vorbeşte lumea", fotomodel şi actriţă. A devenit cunocut în 2004 prin participarea la concursul "Star Factory" de la Prima TV.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4