Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Lora - ASHA

Lora a lansat videoclipul noului single ”ASHA”. Vizualul a fost filmat în Brașov, fiind regizat de Bogdan Daragiu.

Lora ne propune pentru vara lui 2016 o piesă cu beat-uri tropicale, intitulată ”ASHA”. Melodia a fost compusă de Theea Miculescu, Laura Petrescu, Șerban Cazan, Boka Florin și Nagy Lucian, pentru reagia clipului, artista colaborând cu Bogdan Daragiu.

“Vin cu un sound nou, îndrăzneț și torid. Vara asta vreau să dansăm împreună “ASHA”. Beat-urile tropicale ale piesei m-au cucerit de la prima ascultare și imediat mi-am dat seama că acesta trebuie să fie următorul meu single. De la primele acorduri mi-am dat seama că videoclipul trebuie să fie extrem de dinamic. Un duel coregrafic între masculin și feminin, între bine și rău, între yin și yang, în care eroina noastră câștigă. O poveste de dragoste între trecut, prezent și viitor. Bruce și Istvan, cei doi dansatori pe care îi cunoașteți de la ”Românii au talent”, au creat dansul din clip, iar rezultatul a întrecut toate așteptările. Cele 26 de ore de filmare au trecut într-o clipa. “ASHA” ne distrăm vara aceasta!”, a declarat Lora.

Recent, Lora a colaborat cu RACLA pentru piesa ”Sub stele”, compusă de Mihalache Ștefan (Connect-R), Matache Răzvan și Călin Ionescu (Rimaru). Melodia a fost lansată la sfârșitul lunii mai, împreună cu un videoclip regizat tot de Bogdan Daragiu.

Citește mai multe despre Lora
Videoclipuri cu Lora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE