Urmărește-ne în Social Media

London Grammar - Lose Your Head

London Grammar "cutreieră" apele învolburate ale iubirii în videoclipul noului single "Lose Your Head". Melodia este extrasă de pe albumul "Californian Soil".

""Lose Your Head" vorbește despre putere și control în relații. Versurile sunt destul de întunecate, dar am vrut să le îmbrac într-o linie melodie cu un beat energic", a detaliat Hannah, vocalista London Grammar.

Videoclipul "Lose Your Head" este regizat de Zhang + Knight, piesa fiind produsă de George Fitzgerald.

Discul "Californian Soil" va fi lansat pe 9 aprilie 2021 și include și single-ul "Baby It's You".

Tracklist London Grammar - "Californian Soil":

 1. 'Intro'
 2. 'Californian Soil'
 3. 'Missing'
 4. 'Lose Your Head'
 5. 'Lord It's A Feeling'
 6. 'How Does It Feel'
 7. 'Baby It's You'
 8. 'Call Your Friends'
 9. 'All My Love'
 10. 'Talking'
 11. 'I Need The Night'
 12. 'America'

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale - ”Hey Now” - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Englezii de la London Grammar au susținut în 2018 primul concert în România. Trupa a venit la Electric Castle, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice , Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

PUBLICITATE
Comentarii