Urmărește-ne în Social Media

London Grammar - Californian Soil

London Grammar a lansat videoclipul noului single "Californian Soil", piesă ce denumește și viitorul material discografic. Melodia transmite un puternic mesaj de preluare a controlului asupra propriei vieți într-o lume guvernată adeseori de misoginism.

"Misoginismul este primitiv și tocmai de asta e atât de dificil de schimbat. Dar este și înfricoșător. Este vorba despre respingerea lucrului din tine care este vulnerabil sau feminin. Cu toate acestea, toată lumea experimentează asta. Acest album este despre câștigarea controlului asupra propriei vieți. Îți imaginezi că succesul va fi uimitor. Apoi îl vezi din interior și întrebi: <<De ce nu controlez chestia asta? De ce nu am voie să o controlez? Și se leagă asta, în vreun fel, cu a fi femeie? Dacă da, cum pot face asta diferit?", a detaliat Hannah.

Discul "Californian Soil" va fi lansat pe 12 februarie 2021 și include și single-ul anterior, "Baby It's You".

Tracklist London Grammar - "Californian Soil":

 1. 'Intro'
 2. 'Californian Soil'
 3. 'Missing'
 4. 'Lose Your Head'
 5. 'Lord It's A Feeling'
 6. 'How Does It Feel'
 7. 'Baby It's You'
 8. 'Call Your Friends'
 9. 'All My Love'
 10. 'Talking'
 11. 'I Need The Night'
 12. 'America'

London Grammar este una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice ale noului val. Membrii formației, Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe), s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale - ”Hey Now” - a apărut în decembrie 2012, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

Englezii de la London Grammar au susținut în 2018 primul concert în România. Trupa a venit la Electric Castle, din line-up-ul festivalului făcând parte și Wolf Alice , Damian Marley și Dubioza Kolektiv.

Comentarii