Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu x Killa Fonic - Lista de Păcate

Liviu Teodorescu şi Killa Fonic au atacat Trending-ul din România prin piesa "Lista de Păcate". Melodia primeşte un vizual iluminat ca în Red District, cu o prezenţă feminină care îi bântuie pe cei doi artişti. Vă invităm să urmăriţi videoclipul mai jos.

"Lista de Păcate" o are pe Alina Ceuşan ca muză, divă şi vampă. Liviu Teodorescu este un spectru iluminat în roşu, cu reflexii albastre, bântuit de păcatele pe care i le stârneşte prezenţa feerică. După câteva versuri suave, cântate cu chitara în mână, Liviu Teodorescu îi cedează microfonul lui Killa Fonic.

Sub lumini roşii stroboscopice Killa cântă despre obsesie, cu un autotune reglat perfect pe vocea sa. Rezultatul nu este chiar trap, ci mai apropiat de R&B şi hip-hop. "Felina" care se unduieşte în acest clip este Alina Ceuşan, bloggeriţă şi autoarea celui mai citit blog de fashion din România. Liviu Teodorescu nu este la prima ispravă de gen, fiind cunoscut pentru că a colaborat cu bloggeri şi vloggeri la realizarea materialelor sale vizuale.

Spre exemplu în clipul piesei "Cine m-a pus" apare Sânziana Negru, vloggeriţă pe domeniul beauty. Pe piesa "Aşa e ea #Dulce" am putut-o vedea pe Marisa Paloma, cunoscută pentru apariţiile de la emisiunea "Bravo ai stil". A câştigat de altfel sezonul 2 al acelui show TV. O colaborare cu un nume apreciat din vlogging a fost cea cu Laura Giurcanu, rezultatul fiind clipul "Fanele" cu peste 35 de milioane de vizualizări.

Noua piesă a primit un teaser cu câteva zile înainte de debut, unul care a stârnit imaginaţia fanilor şi fanelor. Liviu Teodorescu a avut un show impecabil la Media Music Awards 2017, în luna octombrie a anului trecut. A acordat pentru Infomusic.ro un interviu în care a discutat despre emoţii construcţie şi "purificarea prin artă".

Killa Fonic vine după colaborarea de succes cu Shift, pe piesa "Mama", iar membrul Şatra Benz a avut un an 2017 deosebit, lansând un nou album solo. A bifat câteva colaborări cu Irina Rimes, toate devenite hituri, precum "Piesa Noastră" sau "Bandana".

Citește mai multe despre Killa FonicLiviu Teodorescu
Videoclipuri cu Killa FonicLiviu Teodorescu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE