Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Tâmplele Pe Inima Ta

Liviu Teodorescu ne duce la mare înălţime în videoclipul noii sale piese, "Tâmplele pe inima ta". Este un videoclip plin de zăpadă, romantism şi peisaje montane sublime. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Tâmplele pe Inima ta" este o piesă de slow dance cu persoana dragă, doar voi, pe semiîntuneric. Fix un dans lent face şi Liviu Teodorescu la mii de metri înălţime cu muza sa. Single-ul combină R&B-ul cu pop-ul, iar rezultatul este senzual. După peisajul glacial Liviu ne duce într-o cabană, în faţa şemineului, lucru idilic pentru perioada de iarnă în care ne aflăm. Dacă ascultăm cu atenţie versurile, ele sunt despre sentimentul de "acasă" şi de comuniune a doi îndrăgostiţi.

Piesa începe cu câteva acorduri de chitară blajină şi se încheie cu un solo electric neaşteptat, care contribuie la un sunet mai eclectic al acestei creaţii romantice. Liviu Teodorescu este vestitorul iernii, iar în drumul său spre vârful de 2000 de metri l-a însoţit şi Cris Blaziny, regizorul acestui videoclip. Ce face special acest material vizual? Faptul că muza amintită mai sus este chiar Iulia, iubita lui Liviu.

Muzicianul a declarat următoarele despre evoluţia sa recentă şi mesajul piesei:

În ultima vreme, viața mea arată ca un maraton și dacă aș putea să mă clonez, să fiu în 2 locuri în același timp, n-ar fi rău. #TamplelePeInimaTa e despre Liniște, Bucurie și Echilibru. Sper să aveți parte de un Decembrie liniștit și, până la anul, vă las cu piesa asta. Iubiți!

"Tâmplele pe inima ta" este o melodie compusă de către Liviu Teodorescu, alături de Ionuţ Vasilache. Liviu a mai lansat în acest an piesele "Urmele", "Asculta" şi "777". 2019 a început cu single-urile "De ce fumezi în casă?" şi "Lună Plină". Tânărul s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia în cadrul emisiunii "Vocea României". Ulterior a lansat numeroase hituri şi are propriul studio de producţie, LiTE Music. Cele mai mari hituri ale artistului sunt "Fanele", "Eşti piesa", "Obsesie" şi "Lista de păcate".

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE