Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - Rochia Ta

Liviu Teodorescu, unul dintre cele mai fresh acte de pe piaţa muzicală din România a lansat piesa şi clipul "Rochia Ta". O creaţie senzuală, cu un refren care îţi rămâne în minte şi cu un videoclip fermecător, cu influenţe vintage. Urmăreşte clipul în cadrul articolului.

La două luni după încheierea proiectului #LiTEmoments, Liviu Teodorescu revine cu un nou proiect. "Rochia Ta" este doar începutul, primul single extras de pe EP-ul "Lista de Păcate". În următoarea perioadă artistul a promis că va lansa câte o piesă nouă în prima joi a fiecărei luni. Noul track a fost compus împreună cu Matteo şi Lu-K Beats, iar videoclipul a fost regizat de către SAN.

Filmările au avut loc în studioul Lucas Art Film. Descriind aceasta compoziţie senzuală şi romantică, Liviu Teodorescu a transmis acest mesaj pe Facebook:

Rochia Ta este despre momentul în care principiile şi educaţia ajung să se lupte cu instinctul de moment. "Rochia" e metafora pentru aceste principii de care e greu uneori să te dezbraci, în favoarea a ceea ce simţi.

Ideea asta se aplică pentru întreg materialul pe care îl vom lansa pe parcursul a 7 luni, în prima joi a fiecărei luni. Lasă prejudecăţile deoparte, ia din ceea ce îţi spun ceilalţi doar ce te face fericit şi ai grijă să-ţi spui întotdeauna adevărul, ăsta e mesajul.

Ca orice artist veritabil, Liviu are o muză ce apare în acest clip şi care îl farmecă. Fie prin rochia fascinantă portocalie, fie prin gesturi suave, precum linsul unui cub de gheaţă. Liviu în sine apare hipnotizant în acest videoclip, cu o broşă roşie care fură privirile purtată în zona gâtului. Sunt şi cadre artistice cu un pahar culcat la orizontală din care iese abur sau fum, sau cu artistul vulnerabil, legat la ochi sau suspendat pe un soi de trapez de circ.

Jocurile cromatice continuă spre finalul piesei, Liviu apărând cu haine albe şi trandafiri roşii care îi înfloresc din gură. În această vară am putut asculta piesele lui Liviu Teodorescu "Să Nu te Prind" şi "Toate Momentele", din cadrul proiectului muzical #LiTEMoments. Muzicianul a avut şi colaborări, una haioasă cu Noaptea Târziu pe "SemiZeu" şi hitul "Lista de păcate", pe care cântă împreună cu Killa Fonic.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: "De acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru"" - POZE

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Iulia-Demetra Iacob. Spre încântarea fanilor, fotografii de la cununia civilă au fost publicate online chiar de către artist.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Perioada în care fotografii tabloidelor vânau vedete pare să apună. Artiștii sunt tot mai dornici să împărtășească publicului momente frumoase din viața lor privată, având la dispoziție și o varietate de platforme pentru a face asta. Până la urmă, e mai bine să oferi, decât să ți se ia, decizia de a publica tu fotografii pe care dorești să le vadă fanii fiind întotdeauna cea mai bună, comparativ cu situația în care ești pozat de paparazzi în ipostaze mai puțin plăcute, în care ai prefera să ți se respecte dreptul la intimitate.

Mesajul lui Liviu Teodorescu pentru proaspăta lui soție: "Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna"

Liviu Teodorescu, la fel ca și Smiley, a hotărât să anunțe chiar el un important eveniment din viața sa privată. Artistul s-a căsătorit și a împărtășit vestea cu toți fanii lui.

Liviu a publicat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o serie de fotografii de la cununia civilă, alături de un mesaj adresat soției sale, Iulia-Demetra Iacob, ce i-a fost iubită vreme de 10 ani.

"Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️ Iulia-Demetra Iacob"

POZE cu Liviu Teodorescu și Iulia la cununia civilă

Nu este pentru prima oară când Liviu publică fotografii cu iubita lui, la fel cum și Iulia, la rândul ei, a postat de-a lungul timpului diferite poze de cuplu din vacanțe.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hituri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre melodiile care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai recente single-uri ale artistului sunt "Fluturii" feat Jo, "Muzele", cu Manuel Riva, și "Modestia" cu Amuly.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3