Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Rochia Ta

Liviu Teodorescu, unul dintre cele mai fresh acte de pe piaţa muzicală din România a lansat piesa şi clipul "Rochia Ta". O creaţie senzuală, cu un refren care îţi rămâne în minte şi cu un videoclip fermecător, cu influenţe vintage. Urmăreşte clipul în cadrul articolului.

La două luni după încheierea proiectului #LiTEmoments, Liviu Teodorescu revine cu un nou proiect. "Rochia Ta" este doar începutul, primul single extras de pe EP-ul "Lista de Păcate". În următoarea perioadă artistul a promis că va lansa câte o piesă nouă în prima joi a fiecărei luni. Noul track a fost compus împreună cu Matteo şi Lu-K Beats, iar videoclipul a fost regizat de către SAN.

Filmările au avut loc în studioul Lucas Art Film. Descriind aceasta compoziţie senzuală şi romantică, Liviu Teodorescu a transmis acest mesaj pe Facebook:

Rochia Ta este despre momentul în care principiile şi educaţia ajung să se lupte cu instinctul de moment. "Rochia" e metafora pentru aceste principii de care e greu uneori să te dezbraci, în favoarea a ceea ce simţi.

Ideea asta se aplică pentru întreg materialul pe care îl vom lansa pe parcursul a 7 luni, în prima joi a fiecărei luni. Lasă prejudecăţile deoparte, ia din ceea ce îţi spun ceilalţi doar ce te face fericit şi ai grijă să-ţi spui întotdeauna adevărul, ăsta e mesajul.

Ca orice artist veritabil, Liviu are o muză ce apare în acest clip şi care îl farmecă. Fie prin rochia fascinantă portocalie, fie prin gesturi suave, precum linsul unui cub de gheaţă. Liviu în sine apare hipnotizant în acest videoclip, cu o broşă roşie care fură privirile purtată în zona gâtului. Sunt şi cadre artistice cu un pahar culcat la orizontală din care iese abur sau fum, sau cu artistul vulnerabil, legat la ochi sau suspendat pe un soi de trapez de circ.

Jocurile cromatice continuă spre finalul piesei, Liviu apărând cu haine albe şi trandafiri roşii care îi înfloresc din gură. În această vară am putut asculta piesele lui Liviu Teodorescu "Să Nu te Prind" şi "Toate Momentele", din cadrul proiectului muzical #LiTEMoments. Muzicianul a avut şi colaborări, una haioasă cu Noaptea Târziu pe "SemiZeu" şi hitul "Lista de păcate", pe care cântă împreună cu Killa Fonic.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE