Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - Pe curând

Liviu Teodorescu, unul dintre cei mai profilici compozitori de la noi şi un etern romantic tocmai a lansat piesa "Pe Curând". Noul track primeşte un videoclip filtrat prin raze de soare, iar artistul are o mare doză de melancolie să ne ofere. Se ascultă şi vizionează chiar aici.

"Pe Curând" este prima piesă de pe noul material al lui Liviu Teodorescu, "LiTe Moments Vol. 4". Artistul ne-a obişnuit deja ca în fiecare vară să lanseze un EP "LiTe Moments", o colecţie de 3 piese care te pot transporta în alte lumi, te pot relaxa şi face să visezi. Noul single poate fi considerat o piesă de "adio", dar şi de "rămas bun", între doi îndrăgostiţi care trebuie să se separe pentru o perioadă.

Pe fundal se aude un bas de R&B şi o chitară discretă, melancolică, care completează bine vocea lui Liviu. Acesta cântă despre "praf de stele", "galaxii prin care ne-am pierdut" şi "separarea a două suflete pereche". Piesa pop a fost compusă şi scrisă de către Liviu Teodorescu, iar mix-ul şi master-ul piesei au fost realizate de către Max Kissaru. Videoclipul a fost regizat de către Loyal Trip Cartel şi îl are în prim plan pe Liviu alături de trupa sa, într-un decor văratic şi romantic, cu ţinute elegante pentru artişti.

Referitor la "LiTe Moments", Liviu Teodorescu a declarat:

Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia aştept!

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai apreciate voci masculine din România, cu piese ce au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Pe contul său de Instagram, artistul are peste 740.000 de urmăritori. Muzicianul a ajuns cunoscut publicului odată cu apariţia la emisiunea "Vocea României". Ulterior avea să lanseze hituri precum "Fanele", "Eşti piesa", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Asculta". A colaborat cu BRUJA pe "Cerule" şi cu Dorian Popa pe "Sar pe noi".

În toamna lui 2020 muzicianul îşi cerea iubita în căsătorie, iar la început de iulie 2021 s-a căsătorit cu iubita sa din liceu, Iulia-Demetra Iacob.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: "De acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru"" - POZE

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Iulia-Demetra Iacob. Spre încântarea fanilor, fotografii de la cununia civilă au fost publicate online chiar de către artist.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Perioada în care fotografii tabloidelor vânau vedete pare să apună. Artiștii sunt tot mai dornici să împărtășească publicului momente frumoase din viața lor privată, având la dispoziție și o varietate de platforme pentru a face asta. Până la urmă, e mai bine să oferi, decât să ți se ia, decizia de a publica tu fotografii pe care dorești să le vadă fanii fiind întotdeauna cea mai bună, comparativ cu situația în care ești pozat de paparazzi în ipostaze mai puțin plăcute, în care ai prefera să ți se respecte dreptul la intimitate.

Mesajul lui Liviu Teodorescu pentru proaspăta lui soție: "Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna"

Liviu Teodorescu, la fel ca și Smiley, a hotărât să anunțe chiar el un important eveniment din viața sa privată. Artistul s-a căsătorit și a împărtășit vestea cu toți fanii lui.

Liviu a publicat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o serie de fotografii de la cununia civilă, alături de un mesaj adresat soției sale, Iulia-Demetra Iacob, ce i-a fost iubită vreme de 10 ani.

"Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️ Iulia-Demetra Iacob"

POZE cu Liviu Teodorescu și Iulia la cununia civilă

Nu este pentru prima oară când Liviu publică fotografii cu iubita lui, la fel cum și Iulia, la rândul ei, a postat de-a lungul timpului diferite poze de cuplu din vacanțe.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hituri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre melodiile care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai recente single-uri ale artistului sunt "Fluturii" feat Jo, "Muzele", cu Manuel Riva, și "Modestia" cu Amuly.

Citește în continuare