Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - Nu e treaba mea ( #LiTEMoments)

Liviu Teodorescu, una dintre cele mai bune voci masculine din România, lansează "Nu e treaba mea", prima piesă din proiectul #LiTEMoments.

“Nu e Treaba Mea” deschide proiectul #LiTEMoments ce conţine patru piese inspirate din trăiri reale, cu care se confruntă fiecare dintre noi la un moment dat, atunci când orgoliul ajunge să domine sentimentele.

Piesa evidenţiază ego-ul unui bărbat care este convins că iubeşte o femeie aflată într-o altă relaţie. Dominată de incertitudine şi atrasă de mirajul iubirii promise, femeia părăseşte relaţia existentă luând cu ea temerile şi fricile care nu o vor lăsa să fie fericită.

Scrisă şi compusă de Liviu, “Nu e Treaba Mea” s-a născut în studioul său, LiTE Music, acolo unde artistul împreună cu trupa lui s-au ocupat şi de producţia piesei, înregistrând instrumente reale precum tobe, chitară, bass şi pian.
Videoclipurile au fost filmate în acelaşi cadru pentru a lega vizual povestea construită din patru episoade şi reuşesc printr-o simplitate aparte să trezească emoţii puternice.

“#LiTEmoments este un proiect format din 4 etape care pot apărea într-o relaţie. Prima piesă, Nu e treaba mea, descrie momentul în care bărbatul încearcă să o convingă pe femeie că îi poate oferi mult mai mult decât i se oferă în relaţia pe care aceasta o are deja. A doua piesă, Unele întrebări, scoate în evidenţă temerile şi fricile pe care femeia nu a putut să le lase în urmă şi care nu o lasă să fie fericită în relaţia actuală. Curiozitatea şi gelozia exagerată a femeii dăunează relaţiei şi, în cea de a treia piesă, aceasta părăseşte relaţia, ca să nu fie ea cea părăsită. A treia piesă, Prefă-te reprezintă momentul în care bărbatul, dominat de orgoliu, o roagă pe femeie să se prefacă încă o dată că are sentimente pentru el. Gândul Meu, a patra piesă îl surprinde pe bărbat în rolul de părăsit. Femeia va rămâne în mintea lui, nu neapărat în inima sa, demonstrând că de fapt, nu a fost vorba de o iubire pură, ci doar despre o concurenţă absurdă şi un orgoliu puternic. Relaţia astfel construită este una fragilă iar concluzia acesteia este că minciuna te ajută să-ţi atingi scopul pe termen scurt şi te face să pierzi totul la final.”, a spus Liviu.

Cele patru piese ale proiectului #LiTEMoments, împreună cu videoclipurile oficiale vor fi lansate timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri la aceeaşi ora, respectiv 19:00, pe canalul de Youtube al artistului.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urmă participării la concursul de talente “Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri şi are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Eşti Piesă”, “Târziu” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa “Fanele” în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, s-a bucurat de cel mai mare succes, reuşind să strângă peste 24 de milioane de vizualizări la doar trei luni de la lansare.
Ultimul său single “Obeseie” este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi şi a stat în tendinţele YouTube timp de trei săptămâni.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Liviu Teodorescu a devenit tată - FOTO

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima oară. El și Iulia, soția sa, au devenit părinții unei fetițe pe nume Ecaterina. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Liviu Teodorescu trece prin una dintre cele mai încântătoare perioade din viața sa. Artistul de 30 de ani a devenit tătic pentru prima dată. Iulia, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din liceu, a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Cei doi au numit-o Ecaterina, ca pe bunica Iuliei.

"Bă, băieți, sunt tată! Wow! Este cel mai tare feeling din lume! Nu cred că există nimic care să poată să echivaleze. Niciun succes d-ăsta personal, niciun hit, nimic...În același timp, le facem pe toate în continuare, așa cum le-am făcut până acum. Dar se pare că am găsit o motivație mai puternică", a declarat Liviu Teodorescu pe Instagram.

Liviu și Iulia și-au oficializat relația în 2021 printr-o nuntă de vis. Anul trecut, artistul și-a anunțat fanii că va deveni tătic. Liviu a postat un clip emoționant în care afla magica veste:

"Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest <<Azi>> a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris".

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare