Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - Mi-am pierdut răbdarea

Liviu Teodorescu trăiește fiorii unui iubiri înflăcărate în noul videoclip al piesei ”Mi-am pierdut răbdarea”. Partenera lui Liviu din această poveste regizată de Ionuț Trandafir este Daria Pentelie, actrița din serialul "Profu'".

"Mi-am pierdut răbdarea" a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar de producția cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva, care a colaborat și în 2021 cu Liviu pentru piesa "Muzele". Noul single descrie starea de nerăbdare și adrenalină care intervin atunci când ești interesat de o persoană și vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenția.

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo poate fi considerat o comedie romantică de scurtmetraj. Clipul se rotește în jurul unui cuplu de tineri, interpretați de Liviu Teodorescu și actrița și producătoarea, cunoscută pentru rolul ei din serialul "Profu'", Daria Pentelie, care sunt agrenați într-o relație modernă la distanță. Încercând să facă față diverselor obstacole (distanță, timp, job), personajul masculin își pierde răbdarea, dorind să fie fizic alături de persoana iubită.

"Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simți atunci când vezi pe cineva și simți că îți pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aștept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaș", a declarat Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine ale noii generații din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 de mii de urmăritori. Interpret și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". De atunci, a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music.

PUBLICITATE
Comentarii