Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - M-ai Mințit

Liviu Teodorescu a lansat single-ul "M-ai mințit", pentru care a filmat un videoclip alături de soția lui, Iulia, în unele dintre cele mai spectaculoase locuri din Dubai. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Melodia "M-ai mințit" este compusă de Liviu Teodorescu, iar producția a fost realizată de George Emanuel Călin. Liviu Teodorescu și Iulia au îmbinat utilul cu plăcutul, iar la începutul lunii septembrie au ajuns în Dubai pentru o vacanță, care s-a concretizat și în realizarea videoclipului, pentru care Liviu a filmat cu Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan.

Filmările au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 din Palm Tower, oferind o vedere panoramică, la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk, locul de unde poți admira Downtown Dubai de la 220 metri, poți aluneca pe un tobogan de sticlă situat la aceeași înălțime sau poți avea experiență unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Deșert în Câmpul Orient Tours și Aura Skypool, cea mai înalta piscină din lume, situată la 200 de metri în aer.

"Sunt deja la a treia colaborare cu Manuel Riva pe partea de producție și cred că piesa <<M-ai mințit>> este unică. Clipul este filmat de Trandafilm și Alex Mureșan, în Dubai, în niște locații superbe. Am fost în deșert, dar avem și cadre de la înălțime, cu zgârie-nori. Sound-ul piesei este foarte fresh și sper să va prindă!", a declarat Liviu Teodorescu.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum "Mulțumesc", melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, "Mi-ai pus ceva în pahar", "Unde îți zboară gândul", "Cerule" feat. BRUJA și "Sar pe noi" feat. Dorian Popa. În 2021, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul "Fluturii" și cu Manuel Riva pentru piesă "Muzele", printre alte proiecte și colaborări. Anul acesta, Liviu Teodorescu a lansat piesele "Mi-am pierdut răbdarea", "Am nevoie de ține" și "Tot eu", iar în vară a lansat proiectul LiTe Moments, volumul al cincilea.

PUBLICITATE
Comentarii