Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - M-ai Mințit

Liviu Teodorescu a lansat single-ul "M-ai mințit", pentru care a filmat un videoclip alături de soția lui, Iulia, în unele dintre cele mai spectaculoase locuri din Dubai. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Melodia "M-ai mințit" este compusă de Liviu Teodorescu, iar producția a fost realizată de George Emanuel Călin. Liviu Teodorescu și Iulia au îmbinat utilul cu plăcutul, iar la începutul lunii septembrie au ajuns în Dubai pentru o vacanță, care s-a concretizat și în realizarea videoclipului, pentru care Liviu a filmat cu Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan.

Filmările au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 din Palm Tower, oferind o vedere panoramică, la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk, locul de unde poți admira Downtown Dubai de la 220 metri, poți aluneca pe un tobogan de sticlă situat la aceeași înălțime sau poți avea experiență unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Deșert în Câmpul Orient Tours și Aura Skypool, cea mai înalta piscină din lume, situată la 200 de metri în aer.

"Sunt deja la a treia colaborare cu Manuel Riva pe partea de producție și cred că piesa <<M-ai mințit>> este unică. Clipul este filmat de Trandafilm și Alex Mureșan, în Dubai, în niște locații superbe. Am fost în deșert, dar avem și cadre de la înălțime, cu zgârie-nori. Sound-ul piesei este foarte fresh și sper să va prindă!", a declarat Liviu Teodorescu.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum "Mulțumesc", melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, "Mi-ai pus ceva în pahar", "Unde îți zboară gândul", "Cerule" feat. BRUJA și "Sar pe noi" feat. Dorian Popa. În 2021, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul "Fluturii" și cu Manuel Riva pentru piesă "Muzele", printre alte proiecte și colaborări. Anul acesta, Liviu Teodorescu a lansat piesele "Mi-am pierdut răbdarea", "Am nevoie de ține" și "Tot eu", iar în vară a lansat proiectul LiTe Moments, volumul al cincilea.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Liviu Teodorescu a devenit tată - FOTO

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima oară. El și Iulia, soția sa, au devenit părinții unei fetițe pe nume Ecaterina. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Liviu Teodorescu trece prin una dintre cele mai încântătoare perioade din viața sa. Artistul de 30 de ani a devenit tătic pentru prima dată. Iulia, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din liceu, a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Cei doi au numit-o Ecaterina, ca pe bunica Iuliei.

"Bă, băieți, sunt tată! Wow! Este cel mai tare feeling din lume! Nu cred că există nimic care să poată să echivaleze. Niciun succes d-ăsta personal, niciun hit, nimic...În același timp, le facem pe toate în continuare, așa cum le-am făcut până acum. Dar se pare că am găsit o motivație mai puternică", a declarat Liviu Teodorescu pe Instagram.

Liviu și Iulia și-au oficializat relația în 2021 printr-o nuntă de vis. Anul trecut, artistul și-a anunțat fanii că va deveni tătic. Liviu a postat un clip emoționant în care afla magica veste:

"Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest <<Azi>> a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris".

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare