Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Lacrimile | LiTEMoments Vol. 3

Liviu Teodorescu continuă lansările din seria LiTEMoments Vol. 3 cu o piesă de dragoste, intitulată "Lacrimile". Artistul ne oferă cea mai bună alternativă pentru a uita de o fostă iubire.

"Asta e pentru când îți stingi fosta iubire cu o iubire nouă", a transmis Liviu Teodorescu, explicând mesajul noii piese "Lacrimile".

Versurile si compoziția muzicală sunt semnate de Liviu Teodorescu, la fel si producția, iar mix & master-ul piesei a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipul melodiei "Lacrimile" a fost filmat în Grădina Botanică, fiind regizat de Loyal Trip Cartel. Toate clipurile din seria LiTE Moments vol. 3 păstrează aceeași notă, la fel cum s-a întâmplat și în cazul primelor două volume.

LiTE Moments a ajuns la al treilea volum, în al treilea an consecutiv. Liviu Teodorescu pregătește în fiecare vară acest proiect personal, cu câte trei melodii, pe care le lansează la o distanță de câte două săptămâni - un concept inedit, devenit tradiție pentru fanii artistului.

În ultimii ani, numeroase piese din volumele LiTE Moments s-au remarcat și au devenit nelipsite de la toate concertele lui Liviu. Printre acestea se numără "Prefă-te", "Toate momentele", "Să nu te prind" și multe altele.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la Vocea României. De atunci a lansat numeroase hituri, având propriul studio de producție muzicala - LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesa", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE