Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - Îți Dau Inima De Tot

Liviu Teodorescu încheie materialul "LiTEMoments Vol.4" cu piesa "Îți dau inima de tot". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Îți dau inima de tot" este o piesă de dragoste, cu ritmuri îmbietoare de pian și vioară, care are o semnificație aparte pentru Liviu Teodorescu, această melodie fiind cea pe care Liviu și partenera sa, Iulia, au avut primul dans în ipostaza de soț și soție.

Versurile piesei reliefează că cel mai de preț dar pe care cineva îl poate primi într-o relație de dragoste este "inima" partenerului/partenerei, mai precis dedicarea completă și necondiționată: "Ți-as aduce flori, dar știi că mor,/ Ți-aș aduce soarele, dar nu,/ Nu pot să-l ating că-s doar un om,/ Mai bine îți dau inima de tot".

"Îți dau inima de tot" fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru. Videoclipul a fost regizat de Loyal Trip Cartel și îl are în prim-plan pe Liviu, care cântă la un pian decorat cu flori, interpretarea artistului putând fi astfel considerată o serenadă plină de emoție și sinceritate către persoana iubită.

Referitor la "LiTe Moments", Liviu Teodorescu a declarat:

"Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia aștept!".

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România. S-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii