Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - În brațele tale

Liviu Teodorescu a lansat single-ul "În brațele tale", o compoziție DeMoga Music produsă de Universal Music. Urmărește videoclipul oficial.

După mai multe single-uri și colaborări fructuoase precum "Ești Piesă", "Așa e dragostea" (cu Andra), "Un loc în viața ta", "Tot ce mi-a rămas" (cu Robert Toma și Adda), Liviu Teodorescu continuă în aceeași notă romantică, lansând melodia "În brațele tale". Piesa este o compoziție DeMoga Music lansată prin casa de discuri Universal Music și beneficiază de un videoclip regizat de iRonic.

Filmat în două locații diferite - pădurea din Frumușani și Halele Carol - videoclipul ne introduce într-o lume idilică, unde dragostea este confuză:

“În clip este prezentată, simbolic, readucerea la viață a unei povești de dragoste. Ea crede că totul e pierdut și vrea să plece, însă el încă vede viitorul din relația lor. Clipul e o urmărire continuă, în timpul căreia am în minte doar un vers al piesei: Ce n-aș da s-adorm acum să mă trezesc #InBrateleTale. Am scris piesa asta după un concert, în camera mea de hotel, la 3 dimineața. Înseamnă mult pentru mine, e o parte din sufletul meu”, mărturisește Liviu Teodorescu.

Imagine de la filmările videoclipului În brațele tale (Liviu Teodorescu)

Imagine de la filmările videoclipului În brațele tale (Liviu Teodorescu)

Compoziția este semnată de Liviu Teodorescu, Marius Moga, Robert Toma, Mădălin Roșioru și Ionut “Yogi” Vasilache, în timp ce versurile au fost scrise de Liviu împreună cu Robert Toma și Marius Moga.

Liviu Teodorescu a jucat în serialul “Pariu cu viața” (ProTV), a fost parte din proiectul LaLa Band, iar în 2011 a participat la Vocea Romaniei (sezonul I), avându-l antrenor pe Marius Moga. Ulterior, studioul DeMoga Music i-a devenit cea de-a doua casă, lucrând la producții muzicale cu nume ca Andra, What’s Up, Adda, Amna, Ruby, Alb Negru, Adriana Rusu etc.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE