INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS
Cele mai așteptate concerte în România și recomandări

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Gelos

Liviu Teodorescu a lansat videoclipul noului single ”Gelos”. Piesa este compusă de artist și produsă în studiourile LiTE MUSIC.

Liviu Teodorescu a compus o nouă piesă, intitulată ”Gelos”. Mixată și masterizată de Bunicu Magic, melodia este însoțită de un videoclip în regia TrandaFilm. Cu acest prilej, Liviu exersează pași de dans pe o coregrafie realizată de Pyciu Est.

”De azi, încep un nou capitol”, scrie Liviu Teodorescu pe pagina de Facebook, invitându-și fanii să urmărească noul clip.

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile și competițiile muzicale, cele mai notabile performanțe publice, în ultimii ani, fiind aparițiile sale în serialul „Pariu cu viata” (Pro TV) și show-ul  TV Vocea României.

După prima lui piesă din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Ești Piesa”, “Așa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a rămas” (cu Robert Toma și Adda), “Un loc în viața ta”, “În brațele tale”, ”Târziu” și ”În brațele tale”, artistul contribuind substanțial atât la text și la compoziția liniilor melodice, cât și la producția finală. În prezent, Liviu este concurent în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE