Urmărește-ne în Social Media

Liviu Teodorescu - Florile Dalbe

A trecut Moş Nicolae şi au mai rămas 2 săptămâni până la Crăciun. E oficial sezonul în care artiştii încep să cânte colinde în interpretarea proprie, iar Liviu Teodorescu ne surprinde cu propria sa versiune de "Florile Dalbe". Track-ul surprinde prin faptul că alunecă spre rock, ba chiar post-rock uneori şi primeşte un videoclip pe care îl vedeţi în articol.

Când am aflat că Liviu Teodorescu a realizat un cover după "Florile Dalbe", ultimul lucru la care mă aşteptam era să aud o chitară post-rock, deci mă declar plăcut surprins. Sunt şi câteva crescendo-uri ce amplifică emoţia şi Liviu se joacă interesant cu vocea. Pe parcursul a 3 minute trecem pe rând printr-un soi de R&B, un pic de trip-hop şi post rock, pentru ca la final să avem chiar rock alternativ şi nişte vocalize care mă fac să mă întreb cum ar suna Liviu pe heavy metal.

Videoclipul este unul filmat în studio, cu artiştii din trupă, o atmosferă plină de lumini roşii şi fum, un oarecare misticism şi mister plutind la mijloc. E ceea ce iese când omul de la mixaj îi spune artistului să intre în cabina de înregistrare şi să "facă magie".

Iată ce a declarat Liviu Teodorescu despre această interpretare a lui "Florile Dalbe":

"Florile Dalbe" este o metaforă a speranței. Pentru noi, piesa asta e mai mult decât un simplu colind, menit să ne decoreze auditiv sărbătorile de iarnă. Este un strigăt. Ascunde o tristețe și o profunzime care se pierd ușor în contextul "fericirii" în care pozăm de sărbători. Sperăm ca varianta noastră pune în evidență mai mult mesajul. LOVE!

Artistul a prezentat publicul şi o variantă live a melodiei de Crăciun, iar la adaptarea piesei a lucrat muzicianul alături de băieţii din trupa sa: Andrey Baydin, Alex Halmagean şi ALECU. De mix şi master s-a ocupat Sever Staicu. Pentru vizualul acestui single, Liviu a filmat alături de trupa sa într-un studio, dinamismul fiind surprins de către Loyal Trip Cartel.

În 2020, un an greu pentru muzicieni, Liviu a rămas activ, lansând piese precum "Mulţumesc", care a ajuns în top 10 pe TV şi radio. A lansat şi "LiTE Moments" volumul 3, dar şi colaborări cu BRUJA şi Dorian Popa. La final de octombrie muzicianul şi-a cerut prietena în căsătorie, filmând momentul special şi dezvăluindu-l fanilor pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Liviu Teodorescu a lansat piesa "Mi-am pierdut răbdarea" - AUDIO

Liviu Teodorescu revine cu o piesă fresh în 2022, "Mi-am pierdut răbdarea", care sună ca unul dintre acele hituri suave ale începutului de mileniu. Beat-ul ceva mai accelerat de pe fundal şi chitara melancolică fac echipă bună cu vocea lui Liviu.

Publicat

pe

Coperta single Liviu Teodorescu Mi-am pierdut rabdarea
Coperta single Liviu Teodorescu Mi-am pierdut rabdarea │ FOTO: Liviu Teodorescu

Artistul care a lansat în 2021 hituri ca "Praf de stele" şi "Îţi dau inima de tot", dar şi colaborarea cu Ștefan Bănică "Ne vedem într-un vis" ne oferă acum un single romantic despre fiorul iubirii. E despre emoţia pe care o simte cel îndrăgostit, căruia îi sare inima din piept după multiple refuzuri ale muzei sale. "Mi-am pierdut răbdarea" s-a auzit în premieră la Virgin Radio cu câteva zile în urmă şi acum fanii lui Liviu pot asculta versiunea de studio pe reţelele de streaming muzical şi pe YouTube.

Această melodie a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar, de producția cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva. Acesta a colaborat și în 2021 cu Liviu pentru piesa "Muzele". Așa cum ne-a obișnuit artistul, "Mi-am pierdut răbdarea" este un track care gravitează în jurul iubirii, mai precis, Liviu vorbește în discursul lui muzical despre starea de nerăbdare și adrenalină care intervin atunci când ești interesat de o persoană și vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenția.

Liviu Teodorescu a declarat despre noua sa creaţie:

Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simți atunci când vezi pe cineva și simți că îți pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aștept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaș ❤️.

În curând vom primi şi un videoclip pentru acest single, aşa cum a anunţat chiar artistul recent.

Muzicianul este una dintre cele mai bune voci masculine din noua generaţie din România şi a strâns multe milioane de vizualizări pe YouTube. Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzciala odată cu apariţia la "Vocea României". Acum are propriul său studio de producţie muzicală, LiTE Music.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31