Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Dor de ea

Liviu Teodorescu a lansat videoclipul noului single ”Dor de ea”. Piesa este compusă și produsă de artist, vizualul fiind regizat de Trandafilm.

După single-uri precum “Ești Piesa”, "În brațele tale" sau "Târziu" și colaborări precum “Așa e dragostea” (cu Andra) sau “Tot ce mi-a rămas“ (cu Robert Toma și Adda), Liviu Teodorescu lansează "Dor de ea", o piesă în stilul romantic caracteristic. Melodia vine însoțită de un videoclip în regia lui Trandafilm.

"Atât povestea clipului, cât și cea a textului, sunt ușor complicate. Piesa este întoarsa pe toate părțile și ies la iveală contraste. Strofa spune un lucru, iar refrenul altul. Vorbim despre o fostă iubită care reapare în viața mea, deși eu sunt implicat într-o altă relație. Câteodată mai și greșești și trebuie să recunoști. Este un clip cu un scenariu mai complex, ca un film de acțiune cu urmăriri, pistoale, dolari, cătușe și... două iubite", detaliază regizorul.

Piesa "Dor de ea" este compusă și produsă de Liviu Teodorescu.

"Spre finalul productiei am fost ajutat de Marius Moga, Ionut Vasilache și Robert Toma", completează artistul.

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile și competițiile muzicale, cele mai notabile performanțe publice, în ultimii ani, fiind aparițiile sale în serialul „Pariu cu viata” (Pro TV) și show-ul  TV Vocea României. De trei ani, acesta compune și produce piese pentru artiști români, alături de colegii de la DeMoga Music, precum Adda, Robert Toma si What’s UP. În prezent, Liviu este concurent în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Liviu Teodorescu

CLOSE
CLOSE