Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Ce Te Faci?

Liviu Teodorescu încheie seria LiTE Moments vol.3. cu piesa "Ce te faci?". În versurile noului single este descrisă o despărțire ce o lasă privată de favoruri pe fosta iubită.

"Ce te faci?" când cel care îți oferea totul renunță la tine? Asta este întrebarea pe care Liviu Teodorescu i-o adresează fostei, încercând să o facă să realizeze ce a pierdut.

Versurile si compoziția muzicală sunt semnate de Liviu Teodorescu, pentru producție colaborând cu Ionut Vasilache. Videoclipul melodiei "Ce te faci?" a fost filmat în Grădina Botanică, fiind regizat de Loyal Trip Cartel. Toate clipurile din seria LiTE Moments vol. 3 păstrează aceeași notă, la fel cum s-a întâmplat și în cazul primelor două volume.

LiTE Moments a ajuns la al treilea volum, în al treilea an consecutiv. Liviu Teodorescu pregătește în fiecare vară acest proiect personal, cu câte trei melodii, pe care le lansează la o distanță de câte două săptămâni - un concept inedit, devenit tradiție pentru fanii artistului.

În ultimii ani, numeroase piese din volumele LiTE Moments s-au remarcat și au devenit nelipsite de la toate concertele lui Liviu. Printre acestea se numără "Prefă-te", "Toate momentele", "Să nu te prind" și multe altele.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la Vocea României. De atunci a lansat numeroase hituri, având propriul studio de producție muzicala - LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesa", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE