Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Liviu Teodorescu - Așa e ea #Dulce

Liviu Teodorescu lansează single-ul “Aşa e ea #Dulce”, împreună cu videoclipul oficial. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Scrisă şi compusă de către Liviu Teodorescu în propriul său studio, LiTE Music, piesa “Aşa e ea #Dulce” evidenţiază o poveste încărcată de mister din perspectiva bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.

"<<Aşa e ea #Dulce>> nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa în studioul meu, însă la producţie m-au ajutat Şerban Cazan şi Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieşit totul.”, a spus Liviu.

Videoclipul single-ului “Aşa e ea #Dulce” este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de Marisa Paloma, câştigătoarea sezonului 2 a emisiunii “Bravo, ai stil”. Marisa a intrat în pielea unei sirene misterioase.

Videoclipul “Aşa e ea #Dulce” continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de vloggerițe cunoscute din România, cum s-a întâmplat şi la “Cine m-a pus” - Sînziana Negru, “Fanele” - Laura Giurcanu şi “Obsesie” - Christina Ich.

“Îi mulţumesc Marisei că a acceptat propunerea de a apărea în clipul meu, a fost super tare pe set şi suntem cu toţii mega încântaţi de cum a ieşit totul. Am muncit mult, am îndurat frig cât cuprinde, dar a meritat tot efortul.”, a completat Liviu.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urma participării la concursul de talente “Vocea României”. De atunci a lansat numeroase melodii ce au ajuns în topuri rapid. Acesta are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Eşti Piesă” sau “Târziu” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizări l-a doborât cu piesa “Fanele” în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, reuşind să strângă peste 35 de milioane de vizualizări.

Single-ul anterior, “Obsesie”, este una dintre cele mai difuzate piese de la radio şi a stat în tendinţele YouTube timp de trei săptămâni.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Videoclipuri cu Liviu Teodorescu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Liviu Teodorescu

CLOSE
CLOSE