Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Liquid Sunshine - LORD

DJ Sava și Connect-R continuă povestea de succes începută în urmă cu 9 ani, cu hitul ”Sunshine”, lansând proiectul Liquid Sunshine și single-ul "Lord".

DJ Sava și Connect-R  au lansat numeroase piese în colaborare, compunând și producând în paralel alte zeci de piese pentru mulți artiști din România. Single-ul "Lord", primul lansat în formula Liquid Sunshine, este compus tot de către DJ Sava și Connect-R, videclipul fiind regizat de Alex Ceaușu.

"Suntem în 2015, la nouă ani distanță de piesa 'Sunshine', și ne-am gândit să refacem acest proiect, iar "Liquid Sunshine" mi s-a părut cel mai potrivit nume. 'Lord' este prima piesă pe care o lansăm și are un videoclip în care rolurile principale sunt interpretate de doi copii, pentru că în acest proiect chiar vrem să fim doi copii", a declarat DJ Sava.

Anul 2015 a început pentru cei doi artiști cu piesa "Te strig", alături de Misha, acesta fiind primul single lansat în această formulă. Au urmat apoi zeci de concerte în țară și străinătate și zeci de piese compuse și produse pentru colegi de breaslă. Recent a fost lansat și label-ul de muzică dance și electro, "Bold Tracks".

Citește mai multe despre Connect-RDJ SavaLiquid Sunshine
Videoclipuri cu Connect-RDJ SavaLiquid Sunshine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE