Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Liquid Sunshine - LORD

DJ Sava și Connect-R continuă povestea de succes începută în urmă cu 9 ani, cu hitul ”Sunshine”, lansând proiectul Liquid Sunshine și single-ul "Lord".
Urmărește-ne pe

DJ Sava și Connect-R  au lansat numeroase piese în colaborare, compunând și producând în paralel alte zeci de piese pentru mulți artiști din România. Single-ul "Lord", primul lansat în formula Liquid Sunshine, este compus tot de către DJ Sava și Connect-R, videclipul fiind regizat de Alex Ceaușu.

"Suntem în 2015, la nouă ani distanță de piesa 'Sunshine', și ne-am gândit să refacem acest proiect, iar "Liquid Sunshine" mi s-a părut cel mai potrivit nume. 'Lord' este prima piesă pe care o lansăm și are un videoclip în care rolurile principale sunt interpretate de doi copii, pentru că în acest proiect chiar vrem să fim doi copii", a declarat DJ Sava.

Anul 2015 a început pentru cei doi artiști cu piesa "Te strig", alături de Misha, acesta fiind primul single lansat în această formulă. Au urmat apoi zeci de concerte în țară și străinătate și zeci de piese compuse și produse pentru colegi de breaslă. Recent a fost lansat și label-ul de muzică dance și electro, "Bold Tracks".

Citește mai multe despre Connect-RDJ SavaLiquid Sunshine
Videoclipuri cu Connect-RDJ SavaLiquid Sunshine
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE