Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Lion Babe - Where Do We Go

Lion Babe, duo-ul neo-soul care a colaborat recent cu Disclosure pentru piesa "Hourglass", a lansat videoclipul noului single ”Where Do We Go”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Begin”.

Lion Babe, duo-ul neo-soul format din Jillian Hervey și Lucas Goodman, a lansat o nouă piesă intitulată ”Where Do We Go”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de fotograful american Luke Gilford, care a colaborat recent cu Adam Lambert pentru clipul ”Another Lonely Night”.

Where Do We Go” a fost compusă de Lion Babe împreună cu Robin Hannibal, Itai Shapira și Anjulie Persaud. Melodia se regăsește pe albumul de debut al duo-ului, ”Begin”. Pe acest LP, ce conține 14 piese, sunt incluse colaborări cu Pharrell Williams, Childish Gambino, Andrew Wyatt și Al Shux. Materialul va fi lansat pe 5 februarie 2016, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”Begin” - Lion Babe:

 1. Whole
 2. Jump Hi (feat. Childish Gambino)
 3. Wonder Woman
 4. Impossible
 5. Stressed OUT!
 6. Satisfy My Love
 7. Where Do We Go
 8. On the Rocks
 9. Hold On
 10. Jungle Lady
 11. Got Body
 12. Everyday Life
 13. Treat Me Like Fire
 14. Little Dreamer

Grupul Lion Babe și-a început activitatea în 2011, lansând EP-ul de debut în ianuarie 2014. De pe acest material au fost extrase single-urile "Treat Me Like Fire" și "Jump Hi".

Anul trecut, Lion Babe a colaborat cu Disclosure pentru piesa "Hourglass". Melodia se regăsește pe albumul ”Caracal”.

Citește mai multe despre Lion Babe
Videoclipuri cu Lion Babe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE