Urmărește-ne în Social Media

Linkin Park - One More Light

Fanii Linkin Park îşi vor controla cu greu emoţiile când vor vedea noul clip postat de formaţie pe YouTube. Este videoclipul oficial al piesei "One More Light", un tribut pentru Chester Bennington, care s-a sinucis la finalul lunii iulie.

"One More Light" este o colecţie personală de imagini cu Chester, compilată de Joe Hahn şi Mark Fiore. Vedem secvenţe cu vocalul Linkin Park la înregistrări, imagini de arhivă cu Chester la începutul carierei, dar şi ultimele imagini de la concertele din 2017. Mii de lumini aprinse pe stadioane, sudoare şi lacrimi, toate sunt surprinse sub lumini de mii de waţi.

Tributul vizual este o comemorare a vieţii artistului. Deşi acesta cântă "Who cares if one more light goes out in a sky of a million stars", fanii au reacţionat pe social media, postând că le pasă de plecarea lui Chester dintre noi. Mike Shinoda a declarat următoarele despre istoricul piesei şi însemnătatea sa:

"One More Light" a fost scrisă cu intenţia de a trimite dragoste către cei care au pierdut pe cineva. Acum suntem noi cei care primim dragoste. Sub formă de evenimente de comemorare, artă, clipuri şi imagini, fanii din toată lumea au gravitat spre această melodie ca declaraţia lor de dragoste şi suport pentru trupă şi pentru memoria dragului nostru prieten, Chester.

Suntem recunoscători şi de abia aşteptam să vă vedem din nou.

În ultimele luni mulţi artişti şi celebrităţi i-au dedicat tributuri solistului Linkin Park. Jared Leto l-a omagiat pe muzician la MTV VMA 2017, iar Coldplay i-a adus un tribut în cadrul unui turneu recent.

Comentarii

Industria muzicala

Amy Lee, noul solist Linkin Park? Iată cum comentează artista zvonul

În ultima săptămână au apărut pe Internet o serie de zvonuri care o dădeau pe Amy Lee, solista Evanescence ca noul solist de la Linkin Park. Muziciana a simţit nevoia să reacţioneze, după ce fanii au stârnit un iureş online.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Teoretic proiectul Linkin Park e în standby, după ce solistul Chester Bennington şi-a luat viaţa în 2017. Discuţii despre un nou solist nu s-au purtat, iar fanii nu sunt convinşi că trupa ar trebui să continue fără Chester. Speculaţii au vorbit despre Oli Sykes de la Bring Me the Horizon ca solist nou sau poate chiar unul dintre fiii lui Chester, mai ales cel care a cântat cu fosta sa trupa Grey Daze.

E vorba despre Jaime Bennington, care are o voce similară cu tatăl său. Sau poate chiar Mike Shinoda ar putea prelua funcţia de solist. Cert e ca trupa nu pare gata să facă ceva în această direcţie. Ei bine Amy Lee a apărut ca propunere de solist în ultima vreme, încât artista a simţit nevoia să ia o poziţie în cadrul unui interviu cu iHeart Radio, filiala din Canada.

Ce e drept zvonurile au precizat doar ca "Linkin Park a recrutat o solistă" şi atât, nu neapărat Amy Lee. Iată spusele lui Amy:

"Acesta este un compliment incredibil. Nu am auzit asta. Nu, nu am fost contactată de LINKIN PARK sau ceva de genul. Dar sunt un mare fan și simt că lumea noastră, fanii noștri, sunt în mare parte aceleași persoane. Este foarte drăguț. Niciodată... Am cântat împreună la concerte? Nu știu dacă EVANESCENCE și LINKIN PARK au fost la un festival împreună sau ceva de genul. Ne-am întâlnit. Am fost în studio în același timp. Când am făcut "Fallen" , am reușit doar să am o conversație sau două cu Chester. A fost foarte drăguț. Dar nu, nu este adevărat. Dar este minunat. Ar trebui să mă întrebe despre asta. Nu am foarte mult timp liber, dar aș putea să fac asta cu jumătate de normă."

Zvonul despre recrutarea unei soliste de către Linkin Park a fost pornit de către solistul Jay Gordon de la trupa ORGY în cadrul unui interviu radio recent. Jay şi-a retras spusele apoi într-o postare apologetică pe Facebook. A spus şi că i-au fost scoase din context cuvintele. În timpul turneului din 2022 cu Halestorm, Lee şi Lzzy Hale au cântat coveruri după Linkin Park, mai precis piesa "Heavy" la fiecare concert.

[https://www.youtube.com/watch?v=WpsmWbx9xIQ]

Citește în continuare