Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Linkin Park - Final Masquerade

Linkin Park a lansat videoclipul noului single "Final Masquerade". Piesa este cel de-al treilea extras de pe albumul “The Hunting Party” și este compusă de Brad Delson, Mike Shinoda, Emile Haynie și Rob Cavallo. Pentru videoclip, formația a lucrat cu regizorul Mark Pellington, cunoscut pentru colaborările cu Alice In Chains, Pearl Jam, Foo Fighters, Nine Inch Nails și U2.

"Final Masquerade" este cel de-al 3-lea single de pe discul "The Hunting Party"  promovat de Linkin Park. Conform criticilor de profil, aceasta este una dintre piesele noului album ce pun în valoare vocea lui Chester Bennington. Videoclipul, regizat de Mark Pellington, a avut recent premiera pe MTV,

"The Hunting Party" marchează reîntoarcerea trupei Linkin Park la un sound heavy, după precedentele 2 albume ce încorporau influențe din zona electro. Discul este primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, astfel intervenind schimbări de nuanță în privința sound-ului. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mike Shinoda povestea despre felul în care s-a ajuns la structura noilor compoziții.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta."

Linkin Park își va promova noul album “The Hunting Party” prin intermediul unui turneu european ce va începe pe 3 noiembrie. Concertele anunțate vor avea loc în Elveția, Germania, Olanda, Austria, Franța și Marea Britanie. Momentan, România nu figurează pe listă.

Citește mai multe despre Linkin Park
Videoclipuri cu Linkin Park
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE