Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Videoclip oficial: Lindemann - Steh Auf

Lindemann, proiectul muzical al solistului de la Rammstein, Till Lindemann a lansat un nou single, "Steh Auf". Melodia primeşte un videoclip în care apare un actor reputat, Peter Stormare. Puteţi urmări noul clip în articol.

"Steh Auf" este ceva mai apropiat de rădăcinile Rammstein decât ultimul LP al trupei, "Rammstein". Are acel aer de alternative metal catchy şi repetitiv, dar cu câteva interludii originale introduse pe parcursul piesei. Videoclipul este unul inedit, dar nu controversat, ceea ce surprinde. Lindemann cânta despre fetişuri pe ultimul său LP, iar videoclipurile solistului Rammstein şi cele ale trupei au fost mereu subiect de controversă.

De această dată îi vedem pe Till, Peter Stormare şi Peter Tagtgren (multi instrumentalist de la Hyprocrisy) ţinând un concert într-un club, în mijlocul unui atac al hoardelor de invadatori sau într-o cameră de ospiciu vopsită în roşu. Till şi Peter Stormare poartă blănuri groase, iar Peter Tagtgren pare să fie victima unei experienţe halucinante pe LSD. Pe Stormare îl ştim dintr-o sumedenie de producţii indie de la Hollwyood, dar şi blockbustere.

L-am văzut în serialul "American Gods", în "Constantine" alături de Keanu Reeves şi în "Armageddon" alături de Bruce Willis. Apare şi în "John Wick 2" şi este actor vocal într-o sumedenie de animaţii şi jocuri video. Till Lindemann şi Peter Tagtgren au pus în mişcare proiectul Lindemann în 2015, odată cu lansarea albumului "Skills în Pills". Acum ne pregătim de al doilea disc al grupului, "F & M", care va debuta pe 22 noiembrie.

Albumul din 2015 a fost special pentru solistul Rammstein, fiind primul compus şi cântat în întregime în engleză din cariera sa. În această primăvară Rammstein a lansat primul său album după un deceniu, "Rammstein", un disc experimental, pe care cei 6 muzicieni au putut explora influenţe disco, pop şi glam. Una dintre reprezentaţiile Rammstein s-a viralizat în această vară, când doi membri ai trupei s-au sărutat pe scenă în Rusia, ca protest la legile anti LGBTQ ale ţării.

Till Lindemann nu e străin de proiecte trăznite separate de Rammstein, având şi o colaborare hip-hop cu rapperul german Haftbefehl numită "Mathematik". Rammstein îşi va relua turneul de promovare a noului album în mai 2020, urmând să parcurgă toată Europa anul viitor.

Citește mai multe despre LindemannTill Lindemann
Videoclipuri cu LindemannTill Lindemann
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE